Понеділок, 29.04.2024, 10:57Вітаю Вас Гість | RSS
Великолазівський ліцей Баранинської сільської ради
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 328
Форма входу
Головна » Архів матеріалів

Літо – це пора незвичайних вчинків, нових вражень, пора нового яскравого життя. Дитина – це скринька з фантазією, талантом, упевненістю в собі і її просто потрібно вчасно відкрити.

Щоб цьогорічне літо запам’яталось дітям надовго, з 3 червня по 21 червня 2019 р. діяв пришкільний оздоровчий табір Великолазівського ЗЗСО

І-ІІІ ступенів «Росичка». Робота табору була спрямована на те, щоб допомогти дітям розкрити свої творчі здібності, порозумітися між собою, пізнати один одного краще, а також на оздоровлення дітей, як фізичне, так і моральне.

У таборі вирувало життя у 4 загонах: «Дельфінчики», «Веселунчики», «Позитивчики», «Люди-Ікс». Щоденно було організовано розважальну програму: конкурси, вікторини, міні-концерти, спортивні змагання, музичні конкурси. Крім виховних заходів, у т ... Читати далі »

Переглядів: 448 | Додав: ВЛшкола | Дата: 24.06.2019 | Коментарі (0)

Кожного року в кінці травня ми ступаємо на шкільний поріг, щоб сказати про закінчення ще одного навчального року. Це свято – завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче. Для багатьох школярів воно сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень.

Випускники ж сприймають останній шкільний дзвоник, як початок дороги у нове, доросле та самостійне життя. Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення.

Бажаємо щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Віримо, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Впевненості Вам у власних силах, невичерпного завзяття ... Читати далі »

Переглядів: 504 | Додав: ВЛшкола | Дата: 01.06.2019 | Коментарі (0)

22 травня 2019 року радісно і хвилююче пройшло свято прощання з почат­ковою школою у випуск­ників 4 класу нашого закладу.

На початку свята зі всту­пним словом до діток та всіх присутніх звернулася перша вчителька Чопей Світлана Іванівна. «Про­щання з початковою школою – над­звичайний день. Чотири роки ми по­ступово піднімалися східцями Країни Знань. Навчилися читати, писати, рахувати, а також дружити і просто жити в колективі нашого класу та закладу»,- зазначила вчителька і запропонувала учням пригадати, якими були роки на­вчання у початковій школі. А зга­дати було про що. Звичайно, це і успіхи, і невеличкі проблеми, з якими старалися впоратися. Але більш за все згадується хороше.

Подорож у минулі роки навчання провели перша вчителька Чопей С.І., вихователі Малош С.М. та Іщенко Н.І., ведучі Сірак Каріна та Русинкович Станіслав та учні. Діти з великим задоволенням готувалися до свята, вчили вірші, пісні, танці. Вони пр ... Читати далі »

Переглядів: 499 | Додав: ВЛшкола | Дата: 28.05.2019 | Коментарі (0)

«Головне в житті — це саме життя,

найвища цінність на землі».

Життя – найвища цінність для кожного з нас, безцінний дар, який людина одержує при народженні. Адже воно дає нам змогу реалізувати себе, спробувати все, про що мрієш, відчувати найдивовижніші почуття. Проте як людина зуміє розпорядитись цим даром залежить від неї самої.

З метою підготовки учнів та працівників закладу з питань ЦЗ (ЦО), у тому числі підвищення готовності до дій при виникненні надзвичайних ситуацій різних видів, попередження, а у разі необхідності, усунення їх наслідків з 13-15 травня проведено День цивільного захисту.

Проведення Дня ЦО передбачало:

вироблення в учнів умінь, навичок грамотно й чітко діяти у різних надзвичайних ситуаціях для захисту свого здоров'я та життя;

виховання впевненості в ефективності заходів, що проводит ... Читати далі »

Переглядів: 474 | Додав: ВЛшкола | Дата: 15.05.2019 | Коментарі (0)

Мама! Немає милішого слова -
Ти ж бо життя і творіння основа,
Пензель, перо надихались тобою,
Вічна ти в пісні - з болем, любов'ю.

Мати - найрідніша і найближча кожному з нас. Від неї ми одержуємо життя. Вона вчить нас людських правил, оживляє наш розум, вкладає в наші душі добрі слова.

Мама... Це перше слово, яке з радісною усмішкою вимовляє дитина.

Матір у всі віки шанували, любили, звеличували, бо протягом багатьох років супроводжують нас у житті її ласка і турбота.

Мати-берегиня роду людського, її святою завжди називали. Мати народжувала дитину, співала їй колискові пісні, вчила добра і любові, навчала охайності, працьовитості. Недарма в народі кажуть: "Яка мама, така й доня".

Споконвіку славились українські дівчата і жінки - чепурні, роботящі, добрі, привітні.

Надзвичайно теплим, по-домашньому затишним було свято до Дня матері 13 травня у нашому з ... Читати далі »

Переглядів: 478 | Додав: ВЛшкола | Дата: 15.05.2019 | Коментарі (0)

З 6 по 10 травня 2019 року у нашому закладі проходив Тиждень безпеки дорожнього руху. Мета Тижня: попереджувати дитячий дорожньо-транспортний травматизм; вивчати та повторювати правила дорожнього руху й безпечної поведінки на вулицях міста, дотримуватись цих правил; формувати вміння аналізувати ситуацію, що склалася на дорозі; розвивати здібності, увагу, спостережливість учнів.

Протягом Тижня організовано та проведено багато різноманітних заходів.

Так, класні керівники провели хвилинки безпеки та Єдиний урок «Безпека на дорозі – безпека життя», а також практичні заняття з Правил дорожнього руху «Коли вирушаєш у путь – завжди обережним будь!».

Учні початкових класів теж повторили правила дорожнього руху та переглянули мультфільми відповідної тематики з подальшим їх обговоренням.

З учнями старших кл ... Читати далі »

Переглядів: 445 | Додав: ВЛшкола | Дата: 09.05.2019 | Коментарі (0)

І живуть у пам’яті народу
Його вірні дочки і сини,
Ті, що не вернулися з походів
Грізної, великої війни.

Їх життя, їх помисли високі,
Котрим не судилось розцвісти,
Закликають мир ясний і спокій,
Як зіницю ока, берегти.
В. Симоненко

6-8 травня 2019 року з нагоди Дня пам’яті та примирення і 73 –ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, з метою гідного вшанування подвигу Українського народу, його вагомого внеску в перемогу Антигітлерівської коаліції, увічнення пам’яті про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, а також виховання у молоді почуття патріотизму, національної гідності, шанобливого ставлення до старшого покоління учні Великолазівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів долучилися до відзначення цієї пам'ятної дати.

Було проведено ... Читати далі »

Переглядів: 427 | Додав: ВЛшкола | Дата: 08.05.2019 | Коментарі (0)

«Сокіл» - «Джура» – це гра чудова,

Хоч для нас вона ще нова,

Не страшні випробування,

Починаємо змагання!

Сьогодні, 7-8 травня, на базі табору «Трембіта» пройшов І тур Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). У грі прийняли участь рої закладів Баранинської ОТГ. Змагались у 8 різноманітних конкурсах: «Надання першої домедичної допомоги та перенесення потерпілого на ношах», «Стройова підготовка», «Знавці історії», «Встановлення намету», «Козацький шлях», «Визначення азимуту», «Розпалювання багаття», «Віджимання», «Перетягування канату» ... Читати далі »

Переглядів: 524 | Додав: ВЛшкола | Дата: 08.05.2019 | Коментарі (0)

На Землі природа – диво,

Чиста райдуга краси.

Та забруднюють сміливо

Люди сміттям всі ліси.

Целофан, ганчірки, пластик,

Папірці і бите скло…

Дуже боляче дивитись,

Як летить це все в вікно.

Є контейнери, будинки,

– Спеціальні, для сміття.

То ж не кидайте смітинки,

Дбай ... Читати далі »

Переглядів: 570 | Додав: ВЛшкола | Дата: 08.05.2019 | Коментарі (0)

1 травня учні нашого закладу взяли участь в обласних змаганнях з футболу «Шкіряний м'яч», який проходив у смт Середнє. Серед 4 переможців районних змагань наша команда виборола призове друге місце.

Вітаємо! До нових перемог!

 

Переглядів: 490 | Додав: ВЛшкола | Дата: 03.05.2019 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 31 32 33 34 35 ... 67 68 »
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
Всеукраїнська школа онлайн

Відеозаписи уроків для дистанційного навчання

Ужгородська РДА Ужгородська РДА Освіта.ua МОН Нова українська школа ПедПреса Закарпатська ОР Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів