Понеділок, 29.04.2024, 06:51Вітаю Вас Гість | RSS
Великолазівський ліцей Баранинської сільської ради
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 328
Форма входу
Головна » Архів матеріалів

Свято Букваря – одне з найзворушливіших щорічних свят нашого закладу. Першачки з нетерпінням чекали цієї події! Так старанно готувалися, вивчали пісні та вірші, готували неймовірні номери! Адже, це – демонстрація їх перших досягнень, сміливих кроків та творчих здобутків.

Діти всім присутнім показали чого вони навчилися протягом свого першого шкільного року. Учні співали пісень, говорили про любов до неньки України, супроводжуючи кожне слово веселими посмішками! Були на святі і пан Буквар, і вередлива Бабуся Ягуся, і веселі звірята, і чарівна фея, і королева Азбука.

Маленькі артисти були дуже задоволені своїми виступами! А як раділи мами й татусі, братики й сестрички! Кожна дитина - це гордість. В очах батьків виднілися сльози. Адже, здається, зовсім нещодавно їх дітлахи вперше ступили на поріг рідного закладу, вперше відкрили Букварик, прочитали своє перше слово…

В нагороду Букварик залишив учням перші грамоти на згадку.

Свято Буква ... Читати далі »

Переглядів: 439 | Додав: ВЛшкола | Дата: 03.05.2019 | Коментарі (0)

Щороку 26 квітня Україна згадує зі скорботою. Саме в цей день світ облетіла звістка про жахливу аварію на Чорнобильській АЕС, що завдала невиліковної рани українському народу. Минають роки, але чорна віха Чорнобиля і сьогодні кидає свою тінь на долі мільйонів українців. Вона засвідчує всемогутність і безсилля людини

Чорнобиль…Минуло 33 роки. Тепер це слово знає весь світ. Чорнобиль – це мука і трагедія, це подвиг і безсилля, це пам'ять, це наш нестерпний біль.

В нашому закладі теж згадували про цю жахливу трагедію. Педагогами було проведено:

виховні бесіди «Іншої землі у нас не буде, нам потрібно нашу зберегти», «Чорна спадщина Чорнобиля», «Вони врятували не лише життя», «Трагедія не має повторитись», «Вони бачили смерть в обличчя» (кл. керівники 5-11 кл.);

... Читати далі »

Переглядів: 395 | Додав: ВЛшкола | Дата: 03.05.2019 | Коментарі (0)

Весна красна наступила,

Великдень благословила.

І святкує світ увесь,

Бо в цей день Христос Воскрес!

Тож радійте світу, люди,

Хай між вами згода буде,

Бо любов прийшла з небес,

Христос Воскрес! Воістину воскрес!

Великдень – одне з найбільших свят християн. В Україні святкується з Х століття. Пов’язане воно з воскресінням Ісуса Христа, тому й має назву Великий день або Великдень ... Читати далі »

Переглядів: 403 | Додав: ВЛшкола | Дата: 01.05.2019 | Коментарі (0)

12 квітня в рамках співпраці з УжНУ до нашого закладу завітали колишні учні, а сьогодні вже студенти біологічного факультету разом зі своїми викладачами. Доцент Вакерич М.М. провів профорієнтаційну роботу з майбутніми випускниками закладу.

Разом з учнями та вчителями закладу гості висадили на шкільних ділянках 35 видів різноманітних рослин, які надав ботанічний сад.

Об’єднані зусилля, націлені на благоустрій, естетичне оформлення та озеленення території зробили ще кращим наш шкільний двір.

... Читати далі »

Переглядів: 445 | Додав: ВЛшкола | Дата: 17.04.2019 | Коментарі (0)

11 квітня на базі нашого закладу було проведено VІІ регіональний науково-методичний семінар «ВИКОРИСТАННЯ КРАЄЗНАВЧИХ МАТЕРІАЛІВ У ПРОЦЕСІ ВИКЛАДАННЯ СУСПІЛЬНО-ГУМАНІТАРНИХ ТА ХУДОЖНЬО-ЕСТЕТИЧНИХ ДИСЦИПЛІН: ФОРМУВАННЯ ДУХОВНОСТІ ОСОБИСТОСТІ», учасниками якого стали наукові, науково-педагогічні працівники закладів вищої освіти, педагогічні працівники загальної середньої освіти, краєзнавці, митці.

Науковий керівник семінару Баяновська Марія Романівна, завідувач кафедри суспільно-гуманітарної та етико-естетичної освіти ЗІППО, кандидат педагогічних наук, доктор філософії (PhD), доцент, член Національної спілки краєзнавців України виступила з вітальним словом перед всіма запрошеними.

Були представлені виступи Янович Еріки Дезидерівни, начальника відділу освіти Баранинської сільської ради на тему «Розвиток освіти в умовах новоствореної Баранинської об’єднаної територіальної громади», Данко Віри Степанівни, директора Великолазівського закладу & ... Читати далі »

Переглядів: 488 | Додав: ВЛшкола | Дата: 17.04.2019 | Коментарі (0)

Учні нашого закладу є постійними учасниками різноманітних природоохоронних акцій, конкурсів, заходів.

Так і цього року учні 10- А класу Газа Крістіна та Турянчич Наталія (науковий керівник – вчитель біології Симко О.М.) стали учасниками фінального етапу Всеукраїнського юннатівського природоохоронного руху «Зелена естафета» в м. Черкаси, основною метою якого є залучення учнівської молоді до заходів щодо збереження та поліпшення стану довкілля.

Представляючи Закарпаття учні здобули призове ІІІ місце.

Вітаємо переможців! Нових досягнень, нових злетів!!!

Переглядів: 411 | Додав: ВЛшкола | Дата: 12.04.2019 | Коментарі (0)

По всій Україні стартувала благодійна акція «Серце до серця», яка об’єднує ідеї милосердя та метою якої є збір коштів для обладнання дитячих лікарень.

Наш заклад вже не перший рік долучається до цієї благодійної акції. Для нас - це добра традиція, яка вчить молоде покоління бути щедрими і чутливими до суспільних проблем, робити свій посильний внесок у творення загального блага. В рамках цієї акції було зібрано та перераховано на рахунок 663 гривні.

Щира подяка колективу закладу, батькам та учням, що долучились!

 

Переглядів: 433 | Додав: ВЛшкола | Дата: 03.04.2019 | Коментарі (0)

«Школа не повинна вносити різкого перелому в життя дітей. Нехай, ставши учнем, дитина продовжує робити те, що робила вчора. Нехай нове з’являється у її житті поступово і не приголомшує лавиною вражень», — так В.О.Сухомлинський представляв спадкоємність між дошкільним і шкільним навчанням.

Саме зараз, коли впроваджуються всі засади Нової української школи, час приділити максимум уваги послідовності в умовах безперервної освіти. Усе це можливе за дотримання принципу наступності дошкільної та початкової освіти. Проблема наступ­ності між початковою ланкою школи та старшою групою дитячого садка завжди була акту­альною і належить до числа найважливіших.

Розуміючи це важливе завдання та у рамках співпраці, 2 квітня 2019 року вихователі та дітки Великолазівського ДНЗ «Сонечко» відвідали наш заклад.

Для них було проведено екскурсію по закладу. Вихованці дитячого садка побували у класних кімнатах, спробували зручно посидіти з ... Читати далі »

Переглядів: 492 | Додав: ВЛшкола | Дата: 03.04.2019 | Коментарі (0)

Вибір професії — один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Він має велике значення як для самої людини, так і для суспільства. Вибір професії — це, по суті, вибір життєвого шляху, вибір долі.

У сучасних умовах світ професій дуже рухливий: немала частина старих професій зникає, багато виникає нових спеціальностей. Спостерігається масова перекваліфікація.

Професійна орієнтація у закладі повинна врахувати перехід до більш престижних, цікавих і оплачуваних професій. Учень повинен знати якомога більше професій, їх особливості, вміти порівняти свої можливості з вимогами професій до її носіїв.

2 квітня до нашого закладу завітали представники комунального вищого навчального закладу «Ужгородський коледж культури і мистецтв» Закарпатської обласної ради – викладачі Шпішак Аеліта Степанівна, Батрина Тетяна Василівна, Белович Олена Петрівна. Вони ознайомили старшокласників з умовами вступу, терміном навчання, робото ... Читати далі »

Переглядів: 428 | Додав: ВЛшкола | Дата: 02.04.2019 | Коментарі (0)

Перше квітня всі чекають,

Бо сміятися бажають,

Хоч в порядку слух і зір,

Та нікому ти не вір.

Дуже раді діти

Чарівній жар-птиці,

Що несе на крилах

Сміх і небилиці.

Лише раз у році Птиця прилітає,

День цей — 1 квітня,

Хто ж його не знає?

В цей день потрібно жартувати, ... Читати далі »

Переглядів: 426 | Додав: ВЛшкола | Дата: 01.04.2019 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 32 33 34 35 36 ... 67 68 »
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
Всеукраїнська школа онлайн

Відеозаписи уроків для дистанційного навчання

Ужгородська РДА Ужгородська РДА Освіта.ua МОН Нова українська школа ПедПреса Закарпатська ОР Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів