Субота, 20.04.2024, 17:09Вітаю Вас Гість | RSS
Великолазівський ліцей Баранинської сільської ради
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 328
Форма входу
Головна » Архів матеріалів

День захисника України, День українського козацтва та свято Покрови Пресвятої Богородиці відзначили 11 жовтня у нашому закладі. З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу учнів закладу, було проведено ряд заходів.

Класні керівники 1-11 класів провели години спілкування на тему «Наша слава козацька не вмре, не загине!», спрямовані на виховання в учнів патріотизму, інтересу до вивчення історії свого народу, бажання стати нащадками славних лицарів українських - козаків.

Учні 8-11 класів переглянули художній фільм «Богдан-Зіновій Хмельницький». Після перегляду фільму відбулося його активне обговорення.

Класні керівники Жидик О.І. та Орос М.Ю. разом зі своїми вихованцями – учнями 8-х класів провели ... Читати далі »

Переглядів: 468 | Додав: ВЛшкола | Дата: 16.10.2019 | Коментарі (0)

Сіла осінь на порозі,
Довгі коси розплела,
Спілі яблука на возі
До бабусі привезла.

Вітром двері відчинила:
- Дари з воза забирайте!
Павутинкою злетіла:
- Через рік мене чекайте!

Осінь – дивовижна пора! Вона надихає на творчість, філософські роздуми та загалом допомагає усвідомлювати сутність життя. Природа просто вибухає всіма кольорами, туманним ранком і дощами.

З давніх- давен люди проводили свято осені, свято зібраного урожаю.

І сьогодні, 9 жовтня, завітала золота осінь у Великолазівський ЗЗСО. Свято осені щорічно проводиться у нашому закладі. Виховні заходи підготували і провели педагоги Мешко В.С., Ромчак Т.О. та їх вихованці – учні 2-х класів. Діти декламували вірші, співали і танцювали. Свято продовжили виставкою осінніх композицій учнів перших-четвертих класів. Око милували осінні букети, ап ... Читати далі »

Переглядів: 430 | Додав: ВЛшкола | Дата: 10.10.2019 | Коментарі (0)

В день учителя вітання
Щирі я прошу прийміть,
Світ великих знань і віри
У серця дітей несіть.

Хай робота не наскучить,
Учні хай вас поважають,
Хай на звершення великі,
Безперечно, надихають.

Сил, здоров’я вам, терпіння,
Нервів — лиш міцних, звичайно,
Мислити лиш позитивно,
Вчити діток — тільки файно.

Традиційно першої неділі жовтня ми святкуємо День учителя. Професія вчитель – це не тільки букет квітів у день свята, це недоспані ночі, проведені над зошитами, це десятки облич, а за кожним із них – душа, яка потребує особливого підходу і ставлення. Відтак, у Великолазівському ЗЗСО 4 жовтня вітали працівників освіт ... Читати далі »

Переглядів: 435 | Додав: ВЛшкола | Дата: 09.10.2019 | Коментарі (0)

Попри те, що людина є найрозумнішою істотою на планеті, вона не досягнула повного осмислення того, що її діяльність та споживацьке ставлення до довкілля завдає величезну шкоду природним ресурсам Землі. Це стосується, зокрема, флори та фауни. Ставлення людей і до домашніх тварин часто буває негуманним або й навіть жорстким. А ще людство масштабно знищує ліси, виловлює рибу, полює на тварин, знаходячись при цьому на межі глобальної екологічної катастрофи!

Світ уже страждає від нестачі чистої питної води, забрудненого повітря, опустелювання. А деякі рослини та тварини назавжди зникли з обличчя землі. Та найжахливіше усвідомлювати, що до таких наслідків причетна рука людини.

4 жовтня відзначається Всесвітній день тварин. Відтак, класний керівник 2-Б класу нашого закладу Таміла Ромчак провела з учнями ІІ Всеукраїнський урок доброти «Гуманне та відповідальне ставле ... Читати далі »

Переглядів: 375 | Додав: ВЛшкола | Дата: 07.10.2019 | Коментарі (0)

Сучасний світ ставить все нові вимоги до суспільства, які можливо реалізувати тільки за наявності знань, умінь, бажанні активно діяти.

«Активні Громадяни» – програма Британської Ради у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку.

Цей проект стартував у 2009 році та реалізується більше ніж у 68 країнах Близького Сходу, Північної Африки, Європи, Південної та Східної Азії, Північної та Південної Америки. В Україні програма «Активні Громадяни» працює з 2014 року і за цей час реалізовано понад 1050 проектів соціальної дії. Ці проекти охоплюють тем ... Читати далі »

Переглядів: 444 | Додав: ВЛшкола | Дата: 02.10.2019 | Коментарі (0)

19 вересня 2019 року учні закладу долучилися до акції «Я прибрав – твоя черга: змінимо майбутнє разом». Разом зі своїми наставниками, діти 8-11 класів поприбирали береги річки Цигань, навели лад на футбольному полі відсортовуючи пластик, скло, папір, поліетилен та інше сміття, а учні 1-7 класів поприбирали на шкільній території. По завершенні роботи дітям влаштували справжній пікнік.

20 вересня було проведено конференцію «Ми – за чисте довкілля», підведено підсумки зі збору пластику та відбулось нагородження учасників конкурсу «Пластикові скарби».

Такі гарні справи об’єднують дітей, а вчинки варті поваги та подяки. Нехай усім тим, хто приходить відпочивати на річку чи майданчики і залишає за собою гори сміття сьогодні буде хоч трішки соромно через те, що за ними прибирали діти.

Лише власними силам ... Читати далі »

Переглядів: 413 | Додав: ВЛшкола | Дата: 26.09.2019 | Коментарі (0)

Останніми роками визнано поширення такого явища, як шкільний булінг. Булінг у перекладі з англійської – хуліганити, грубіянити, визначається, як утиск, цькування, дискримінація. Це тривалий процес свідомого жорстокого ставлення (фізичного і психічного) з боку дитини або групи дітей до іншої дитини або дітей.

16-20 вересня, в рамках проведення Всеукраїнського тижня з протидії булінгу, класними керівниками закладу було проведено виховні години, круглі столи, бесіди, на яких обговорено шляхи попередження жорстокого поводження з дітьми та шляхи протидії і подолання булінгу у дитячому середовищі.

Метою таких заходів було ознайомити учнів з поняттям, формами та структурою булінгу; виховувати почуття емпатії та переживання до дитини, яка зазнає насильства; розвивати вміння пошуку шляхів виходу зі складної ситуації; формувати навики відповідальної та безпечної поведінки.

<!--"-- ... Читати далі »

Переглядів: 438 | Додав: ВЛшкола | Дата: 21.09.2019 | Коментарі (0)

з 11 по 18 вересня 2019 року у закладі було організовано та проведено Олімпійський урок та Олімпійський тиждень. Такі заходи сприяють залученню молодого покоління до занять фізичною культурою і спортом .

17 вересня до закладу завітали гості з Олімпійського комітету. Було організовано і проведено загальношкільну лінійку, на якій олімпійці розказали про зародження і розвиток олімпійського руху на Україні, поділилися цінним досвідом і, звичайно, побажали нашим школярам бути здоровими і активно займатися спортом.

Вчителем фізичної культури Поляком В.І. у 10-х класах проведено «Олімпійський урок». Основна мета уроку – виховання учнів на гуманістичних цінностях олімпійського руху, формування в них навичок та культури здорового способу життя, залучення їх до активних занять фізичною культурою і спортом.

Також, в рамках Тижня, учні молодших середніх класів зібралися на спортивні змагання «Веселі старти». Змагалися команди на швидкість (б ... Читати далі »

Переглядів: 460 | Додав: ВЛшкола | Дата: 19.09.2019 | Коментарі (0)

Швидко промайнуло літо. Ще зовсім недавно діти раділи приходу літа і довгоочікуваним канікулам. Та прийшла осінь, а з нею і Перше вересня – День знань. Це особливе свято для тих, хто цього року йде до першого класу, і тих, хто вийшов на фінішну пряму.

Сьогодні наш заклад у черговий раз гостинно відчинив для учнів свої двері і запросив у просторі і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.

Директор закладу Віра Степанівна Данко привітала всіх з чудовим святом, побажала всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, не зупинятися на досягнутому, розвивати свої таланти, здібності.

Щиро вітаємо всіх з цим святом та бажаємо міцного здоров’я, творчого натхнення, гарних здобутків ... Читати далі »

Переглядів: 425 | Додав: ВЛшкола | Дата: 05.09.2019 | Коментарі (0)

Учитель – це не професія, це покликання, яке надихає, дає сили та ідеї. Це особливе відчуття значимості, яке присутнє у кожного, хто пов’язаний із дітьми. Кожен прожитий день у школі не схожий на попередній. Колесо навчальних років обертається настільки швидко, що хочеться вигукнути: «Мить, зупинись».

Традиційно кожен новий навчальний рік розпочинається серпневими конференціями педагогічних працівників, які підводять підсумки роботи попереднього навчального року, визначають стратегічні пріоритети розвитку освіти району, шляхи їх реалізації, скеровують педагогічну спільноту до реалізації ціннісних пріоритетів особистості та суспільства в цілому.

29 серпня на базі Великолазівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулася конференція за участі директорів та педагогів закладів загальної середньої освіти, дошкільних закладів та будинку дитячої творчості Баранинської сільської ради. Начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Е. Д. Янович та ... Читати далі »

Переглядів: 348 | Додав: ВЛшкола | Дата: 04.09.2019 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 29 30 31 32 33 ... 66 67 »
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
Всеукраїнська школа онлайн

Відеозаписи уроків для дистанційного навчання

Ужгородська РДА Ужгородська РДА Освіта.ua МОН Нова українська школа ПедПреса Закарпатська ОР Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів