Четвер, 02.05.2024, 16:45Вітаю Вас Гість | RSS
Великолазівський ліцей Баранинської сільської ради
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 328
Форма входу
Головна » 2016 » Березень » 09

4 березня Великолазівська школа вітала прекрасну половину людства – ЖІНКУ!

З самого ранку до актової зали поспішали наймолодші школярі зі своїми матусями, сестричками, бабусями і, звичайно, вчителями та вихователями. Вони найперші вітали  в цей день  всіх жінок зі святом Весни. Адже дітки так старанно готувалися до цього концерту, намагаючись розкрити всі свої таланти, щоб в піснях, віршах показати всю велич своєї любові до найрідніших людей. 

Після свята на мамусь і бабусь чекав подарунок, зроблений учнями власноруч.

Далі до привітань долучились і старшокласники. Керували святковою програмою чоловічий колектив 11-х класів. Учні 5-11-х  класів виходили радо на сцену, несучи свої теплі привітання. Пісні, вірші, гумористичні сценки – все це викликало цілий шквал позитивних емоцій у глядачів.

    Присутні посмішками та аплодисментами щиро дякували учням за чудове свято.

... Читати далі »
Переглядів: 612 | Додав: ВЛшкола | Дата: 09.03.2016 | Коментарі (0)

26 лютого для учнів 7-10 класів була проведена виховна година до Дня початку кримського спротиву. Вчитель історії  Фленько Я. І. нагадала події дворічної  давності, розповіла  учням про розвиток політичної та соціокультурної ситуації в Криму впродовж лютого – березня 2014 року, а також після окупації. Це було зроблено шляхом систематизації хронології подій, письмових документів та усних свідчень, візуальних джерел, що документують події, які відбувалися на півострові у доленосні для нього моменти та обговорено сьогодення Криму.

Крим став прецедентом сучасної світової історії. У післявоєнній Європі це, напевно, єдиний випадок, коли в мирний час одна держава окупувала і анексувала частину території іншої незалежної держави, тим самим порушивши всі існуючі міжнародні та міжурядові угоди.

Попри факт окупації, єдиним законним статусом Кримського півострова в очах міжнародного співтовариства є статус Автономії Республіки Крим у складі України.

... Читати далі »

Переглядів: 508 | Додав: ВЛшкола | Дата: 09.03.2016 | Коментарі (0)

Тиждень англійської мови у Великолазівській ЗОШ

 

     З 22 лютого по 26 лютого під девізом "Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина" у школі проходив Тиждень англійської мови. 

    Метою проведення Тижня англійської мови є удосконалення знань, вмінь та навичок отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови. 

   В понеділок було проведене змагання “Are You Green?” між учнями 9-х класів,  у яких вони мали можливість показати свої знання виконуючи цікаві завдання, а саме:

 

Переглядів: 690 | Додав: ВЛшкола | Дата: 09.03.2016 | Коментарі (0)

Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту
Всеукраїнська школа онлайн

Відеозаписи уроків для дистанційного навчання

Ужгородська РДА Ужгородська РДА Освіта.ua МОН Нова українська школа ПедПреса Закарпатська ОР Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів