Четвер, 02.05.2024, 04:45Вітаю Вас Гість | RSS
Великолазівський ліцей Баранинської сільської ради
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 328
Форма входу
Головна » 2016 » Березень » 9 » Тиждень англійської мови
15:20
Тиждень англійської мови

Тиждень англійської мови у Великолазівській ЗОШ

 

     З 22 лютого по 26 лютого під девізом "Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина" у школі проходив Тиждень англійської мови. 

    Метою проведення Тижня англійської мови є удосконалення знань, вмінь та навичок отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови. 

   В понеділок було проведене змагання “Are You Green?” між учнями 9-х класів,  у яких вони мали можливість показати свої знання виконуючи цікаві завдання, а саме:

 

  • Guess the words
  • Match the words with their definitions
  • Do the environmental quiz
  • Complete the environment crossword etc.

 

      Під час гри всі учні показали гарну ерудицію, знання англійської мови,  згуртованість та вміння працювати в команді. Найкращими виявилися учні 9-Б класу, за що були нагороджені грамотою “Environment Award”.
      У вівторок було проведено змагання «Weather forecast» між учнями 5- Б класу. Діти були поділені на команди. Завдання охоплювали вивчений матеріал  за темою “Погода”.  Учні з цікавістю виконували усі поставлені перед ними завдання. Метою даного заходу було узагальнити уміння та навички учнів з вивченого матеріалу, розширити лінгвістичний кругозір учнів, розвивати їх  інтелектуальні здібності за допомогою гри.

Протягом тижня був організований та проведений конкурс стіннівок. В ньому взяли участь учні 5-8  класів. Всі стінгазети були цікавими, кольоровими  та нагороджені в таких номінаціях:

 

  • За творчий підхід та оригінальність у виконанні – 5-А та 8-Б класи;
  • За насиченістю інформації  - 6-А клас;
  • За багатсвом кольрової гами – 6-А, 7-А класи;
  • За старанність – 5-Б клас.

 

   Дякуємо учням школи за активну участь у проведенні тижня. Бажаємо й надалі перемагати та показувати гарні результати!!! 

Переглядів: 690 | Додав: ВЛшкола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту
Всеукраїнська школа онлайн

Відеозаписи уроків для дистанційного навчання

Ужгородська РДА Ужгородська РДА Освіта.ua МОН Нова українська школа ПедПреса Закарпатська ОР Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів