Неділя, 28.04.2024, 01:45Вітаю Вас Гість | RSS
Великолазівський ліцей Баранинської сільської ради
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 328
Форма входу
Головна » Архів матеріалів

Знати Правила дорожнього руху - прямий обов'язок кожної людини, особливо, якщо це стосується дітей. Для того, щоб не сталося лиха на дорозі, щорічно проводяться зльоти юних інспекторів руху - ЮІР.

У суботу, 22 квітня 2017 року, в обласному центрі Закарпаття у ліцеї «Лідер» загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №20 міста Ужгорода відбувся щорічний обласний конкурс загонів юних інспекторів руху. Мета конкурсу залучення школярів до участі у роботі, спрямованій на запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, прищеплення поваги до професії працівника міліції, організація дозвілля дітей.

Ужгородський район представила команда нашої школи у складі 10 чоловік, яка виборола в нелегкій боротьбі ІII місце у обласному турі.

Конкурс проходив у п’ять етапів:

– «Теоретичні знання Правил дорожнього руху»

– « Конк ... Читати далі »

Переглядів: 551 | Додав: ВЛшкола | Дата: 25.04.2017 | Коментарі (0)

Напередодні великого свята Пасхи 14 квітня у Великолазівську школу завітали особливі гості: діти та їх наставники з Луганської області. Директор школи Данко В. С. радо вітала і приймала діток.

Учні побували в районному центрі дитячої творчості, відвідали шкільний музей. Вчитель образотворчого мистецтва Орос М. Ю. та керівник гуртка Тюх Н. О. провели з дітьми майстер-клас по виготовленню писанок. Наші учні підготували для гостей подаруночки: пасочки та писанки, виготовлені власноруч, котрі вручили луганчанам в актовій залі, разом з тим бажаючи їм здоров'я і миру.

Смачно пообідавши, задоволені діти та їх вчителі дякували директору, вчителям та учням за такий чудово проведений день, теплу і душевну зустріч.

... Читати далі »

Переглядів: 484 | Додав: ВЛшкола | Дата: 25.04.2017 | Коментарі (0)

З метою покращення знань про природу, розвитку почуття відповідальності за збереження навколишнього середовища і охорони природи, заохочення до вивчення природничих наук, зокрема науки про життя у всіх його проявах – біології, з 13 по 17 березня у Великолазівській ОШ І-ІІІ ст. під керівництвом вчителів біології Данко В.С. та Симко О. М. цікаво та захоплююче пройшов тиждень біології. Усі знавці біології взяли участь у біологічних інтелектуальних іграх і турнірах. Учні були дуже активними і тому цей тиждень приніс нам багато цікавого і пізнавального.

Тиждень за традицією розпочався з оголошення, де учні 6-А класу ознайомили усіх з планом проведення тижня, та підготували цікаві повідомлення. Протягом дня учні мали змогу відвідати віртуальну подорож з рослинами та активно взяли участь у квесті «У пошуках скарбів» для учнів 5-9 класів.

У вівторок між учнями 8 - 9 класів проходив брейн-ринг, де перемогла, звичайно, дружба. Але учні зробили для себе багато ... Читати далі »

Переглядів: 804 | Додав: ВЛшкола | Дата: 20.04.2017 | Коментарі (0)

З 6 по 10 березня у нашій школі проходив тиждень української мови. В рамках тижня пройшло багато різноманітних заходів.

Яскраві учнівські стіннівки, присвячені рідній мові, і сьогодні милують око і вражають цікавим матеріалом.

Учні 9Б класу під час виховної години "Жінки у житті Тараса Шевченка " поринули у романтичні почуття Великого поета.

Але найяскравішими заходами тижня були, звичайно, святкові змагання, що традиційно проводилися для учнів, а саме: "Мовний турнір" (5б клас), "Буду я навчатись мови золотої" (9Б клас).

Активними та кмітливими показали себе також учні 10-их та 9-их класів у мовознавчому квесті "Подорож країною Мовознавства"

... Читати далі »

Переглядів: 544 | Додав: ВЛшкола | Дата: 20.04.2017 | Коментарі (0)

22 березня у нашій проходила акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти», яку проводили представники Ужгородського МРВ Управління ДСНС України у Закарпатській області.

Головний інспектор Хриптак Ю. Ю. ознайомив дітей з правилами пожежної безпеки, наголосив на необхідності дотримання правил поведінки з побутовими електроприладами та іншими предметами, які можуть спричинити пожежу. Адже найкращий спосіб захиститися від пожежі – не спричинити її.

Провідний інспектор служби порятунку «101» Юричко В. В. ознайомив присутніх із особливостями роботи пожежно-рятувального підрозділу.

Рятувальники продемонстрували роботу пожежного автомобіля, спеціальне обладнання та технічне спорядження вогнеборців, розповіли про їх призначення та тактико – технічні характеристики. Крім того, продемонстрували окремі елементи аварійно-рятувального обладнання у дії.

Також з дітьми було проведено бесіду представниками ПАТ «Закарпатгаз» Ю ... Читати далі »

Переглядів: 614 | Додав: ВЛшкола | Дата: 24.03.2017 | Коментарі (0)

Cвято весни у нашому закладі.

Жінка – найчарівніше творіння Землі! Все найсвітліше, що є у нашому житті – весна, радість, щастя, кохання, пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського.

З ледь відчутним весняним подихом, лагідним сонячним промінням, паростками перших квітів приходить жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність та красу.

7 березня у нашій школі панував піднесений святковий настрій. Всі очікували свята. І воно прийшло.

Цікаво, тепло, весело і піднесено відсвяткували у початковій школі. Першими порадували своїми привітаннями, своїми виступами учні молодших класів. Лунали слова-привітання рідним матусям, бабусям, сестрам, подружкам, вчителям. Маленькі джентльмени вітали зі святом і, як справжні чоловіки, хлопчики зізнавалися в теплих почуттях усім жінкам. Діти вклали у виступ всі свої уміння й здобуті знання. Тим паче, що до цього свята вони готувались задовго: власноруч виготовляли листівки та скл ... Читати далі »

Переглядів: 770 | Додав: ВЛшкола | Дата: 10.03.2017 | Коментарі (0)

                           

З 20 по 24 лютого у Великолазівській ЗОШ проходили класні батьківські збори. Починаючи з першого по одинадцятий клас класними керівниками та дирекцією школи на зборах було підведено підсумки роботи школи за І семестр, а також обговорено важливі питання навчально-виховного процесу в школі та роль батьківської громадськості в справі навчання та виховання дітей.

Особлива увага зверталась на користування учнями мобільними телефонами та соціальними мережами. Також розглядались питання відвідування учнями уроків, дисципліни, харчування тощо.

Зустріч пройшла в теплій атмосфері та була корисною для багатьох батьків школи.

... Читати далі »

Переглядів: 553 | Додав: ВЛшкола | Дата: 27.02.2017 | Коментарі (0)

Міжнародний день рідної мови в Україні відзначають із 2000-го року. День 21 лютого 1952 року і сьогодні нагадує світовій спільноті про сумні події в Бангладеш, коли влада придушила демонстрацію протесту проти урядової заборони на використання у країні бенгальської мови. У жовтні 1999 року на Тридцятій сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО було запроваджено Міжнародний День рідної мови як привід для роздумів та зосередження уваги на мовному питанні.

Всім відомо, що великим нещастям обертається нищення природи, але не всі усвідомлюють, що боляче б’є по народові зречення від рідної мови чи навіть неповага до неї, що є рівноцінним неповазі до батька й матері.

21 лютого 2017 року у нашій школі відбулися заходи, присвячені Міжнародному дню рідної мови, метою яких було - поглибити знання учнів про рідну українську мову, її і ... Читати далі »

Переглядів: 1298 | Додав: ВЛшкола | Дата: 22.02.2017 | Коментарі (0)

З 13 по 17 лютого у школі проходив тиждень трудового навчання, координаторами якого стали вчителі трудового навчання Орос М.Ю.,

Тюх Н.О., Жидик О.І., Резуненко О.А. Під час тижня учні взяли активну участь у різноманітних конкурсах, вікторинах, бесідах, виставках.

У понеділок учнів ознайомили з планом проведення Тижня.

У вівторок, 14.02, учні 5-х класів взяли участь у конкурсі «Нумо, хлопці та дівчата!», де продемонстрували свої знання з технології приготування страв, уміння шити та розгадувати ребуси.

Учні 10-11 класів створювали презентації «Історичні й сучасні стилі дизайну предметів інтер’єру» під керівництвом Резуненко О. А. До уваги глядачів були представлені стилі різних епох: Бароко, Хай-Тек, Рококо, Мінімалізм, Класицизм, Ландшафтні дизайни різних стилів.

середу на учнів 5-6 класів очікував конкурс «Юна господарочка». чителі Орос М.Ю., Тюх Н.О. запропонували дітям різноманітні конкурси: сервіро ... Читати далі »

Переглядів: 757 | Додав: ВЛшкола | Дата: 22.02.2017 | Коментарі (0)

Вибір професії — один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці.

Ким бути? Це питання стоїть перед кожним випускником, який сьогодні закінчує школу, бо від того, яку професію він обере зараз, буде залежати те, як він житиме далі. Для цього дуже важливо розібратися в самому собі. Подумати про свої здібності та схильності, що цікаво, що в житті приваблює.

З метою надання профорієнтаційної підтримки учня ... Читати далі »

Переглядів: 673 | Додав: ВЛшкола | Дата: 22.02.2017 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 43 44 45 46 47 ... 67 68 »
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
Всеукраїнська школа онлайн

Відеозаписи уроків для дистанційного навчання

Ужгородська РДА Ужгородська РДА Освіта.ua МОН Нова українська школа ПедПреса Закарпатська ОР Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів