Четвер, 28.03.2024, 13:40Вітаю Вас Гість | RSS
Великолазівський ліцей Баранинської сільської ради
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 327
Форма входу
Головна » Архів матеріалів

З метою формування здорового способу життя, розвитку олімпійського руху, залучення учнів до активних занять фізичною культурою та спортом, підвищення соціальної активності і зміцнення здоров’я школярів у нашій школі з 8 по 15 вересня проходив Олімпійський тиждень.

В рамках тижня вчителями фізкультури було організовано та проведено різноманітні спортивні змагання (стрибки на одній нозі, човниковий біг, ведення м'яча, «посадка картоплі», «збирання картоплі» та інші), конкурси малюнків, вікторини.

8 вересня у всіх класах класними керівниками проведено всеукраїнський олімпійський урок «Ми сьогодні – олімпійці». Він був присвячений різним видам спорту.

А 13 вересня для учнів 5-6 класів вчителем фізичної культури Матилчак Л. М. проведено Олімпійський урок на тему «Історія та сучасність олімпійських ігор». Діти з цікавістю слухали про історію виникнення перших Олімпійських ігор та їх символіку, порівнюв ... Читати далі »

Переглядів: 492 | Додав: ВЛшкола | Дата: 17.09.2017 | Коментарі (0)

Канікули скінчилися, знов осінь настає,

І дзвоник в школі радісно свій голос подає.

Скликає на навчання він дорослих школярів

І тих, то в перший раз у перший клас дітей привів.

Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо урочистий і радісний. Кожне місто і село ранком цього дня дихає хвилюванням і радістю, розквітає дитячими посмішками. Це свято - День знань – справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності.

І знову першовересневе свято покликало всіх дітлахів до школи, привітно відкриваючи двері у безмежний світ знань. На нашому шкільному подвір'ї зібралися учні, батьки та багато гостей. Звичайно ж, головними винуватцями свята стали першачки. Щир ... Читати далі »

Переглядів: 700 | Додав: ВЛшкола | Дата: 09.09.2017 | Коментарі (0)

 

21 червня завершив свою роботу англомовний табір GoCamp. Завдяки участі в проекті учні нашої школи познайомились з волонтеркою з Швеції, навчились критично мислити та працювати в командах. За участь у міжнародному освітньому проекті GoCamp, вчитель англійської мови Пузяк Світлана Степанівна була нагороджена сертифікатом виданим директором “Global Office” .

В свою чергу висловлюємо щиру подяку команді Go Global за підтримку проекту GoCamp та за унікальну можливість для наших учнів поспілкуватись з надзвичайно цікавою та неординарною людиною. Хочеться вірити, що учні отримали той позитивний імпульс, що буде мотивувати їх до вивчення англійської мови.

Дякуємо організаторам табору, вчителям, які брали участь в роботі табору, нашій чудовій волонтерці, та всім, хто доклався, щоб табір був!

... Читати далі »

Переглядів: 531 | Додав: ВЛшкола | Дата: 07.07.2017 | Коментарі (0)

Останній дзвоник уже відшумів й нині для школярів розпочався новий, захопливий етап шкільного життя – відкриття літнього табору «GoCamp», де діти впродовж трьох тижнів мають хорошу можливість активно вивчати англійську мову.

Цього року завдяки вчителю англійської мови – Пузяк Світлані Степанівній, наша школа виборола право участі у проекті GoCamp, в якому взяли участь 1000 волонтерів зі всього світу. Креативне завдання розроблене вчителем англійської мови отримало високі оцінки організаторів, завдяки чому до нас приїхала волонтерка з Швеції – Vanessa Cardona.

Світлана Степанівна обрала один з чотирьох напрямків проекту – “Sports and Health”. Програма розроблена в межах даного напрямку сприяє поглибленню знання про те, що таке здоров’я і мотивує здоровий спосіб життя. Основним завданням проекту є показати дітям, що вивчення ... Читати далі »

Переглядів: 670 | Додав: ВЛшкола | Дата: 19.06.2017 | Коментарі (0)

В гарному вбранні, з квітами та з усмішками на обличчі великолазівські

школярі прощаються з ще одним навчальним роком.

Останній дзвінок у п’ятницю, 26 травня, зібрав на подвір’я школи 369 учнів, серед яких - 24 випускників. Ще ніби вчора були маленькі, а тепер – прямують у доросле життя.

Настанови від вчителів, вітальні промови чиновників, віршики від першачків – так у школі проводжали своїх випускників. Ті ж дякували рідній школі за усі знання та зі сльозами на очах запевняли, що так добре їм більше ніде не буде.

Директор школи Віра Данко підсумувала здобутки і побажала випускникам, щоб знання, отримані у школі, знадобилися. Щоб зробили правильний вибір, обрали ту професію, яка буде до душі і допоможе себе реалізувати. Нагородили учнів, які здобули призові місця на олімпіадах, а також на спортивних змаганнях.

На свято останнього дзвоника у школу завітало чимало гостей. Всі вони побажали випускникам легкої та успішної д ... Читати далі »

Переглядів: 674 | Додав: ВЛшкола | Дата: 04.06.2017 | Коментарі (0)

Цвіте калина під вікном і незабудки стиха мріють,

А травень квапиться до нас, несе прощання нашим дітям.

Вже подоросліли вони, вже рвуться з-під крила на волю,

- Учителько, благословіть, своїм орлятам добру долю!

23 травня в оточенні близьких, дорогих людей, святкували свій випускний учні 4 класу! Тематичний концерт пройшов в надзвичайно радісній атмосфері. Учні мали прекрасну можливість продемонструвати все, чому навчилися, вразити своїми талантами, здивувати неочікуваними виступами.

Ще зовсім недавно дітки невпевнено, мов пташенята, вперше переступили поріг школи, а сьогодні, озброєні певним багажем знань та досвідом, випорхують з-під дбайливих крил своєї першої вчительки Комарницької В.Ю. у більш самостійне життя середньої школи.

На святі звучали цікаві вірші, сценки, жартівливі історії ... Читати далі »

Переглядів: 720 | Додав: ВЛшкола | Дата: 04.06.2017 | Коментарі (0)

                                         

Враховуючи стратегічний курс на європейську інтеграцію, уже вкотре в Україні відзначається День Європи.

День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах. Рішення щодо відзначення Дня Європи в Європейському Союзі було прийнято у 1985 році на Саміті Ради ЄС у Мілані.

З метою поглиблення знань учнів про Європу, формування європейського світогляду, сприяння поширенню знань про Європейський Союз, підвищення громадянської та політичної культури у суботу, 20 травня, у нашій школі відзначали День Європи. Його проведенню у нашому навчальному закладі передувала значна інформаційно-просвітницька робота, це:

виховні години “Україна – д ... Читати далі »

Переглядів: 616 | Додав: ВЛшкола | Дата: 30.05.2017 | Коментарі (0)

Добігають кінця останні дні навчального року, а це означає, що починається найулюбленіша пора року всіх школярів – літо, а з нею й канікули. Відтак, щоб діти не потрапили у небезпечні для життя ситуації на дорогах, в школі проведено Тиждень безпеки дорожнього руху.

З кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах країни. А це в свою чергу підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому великого значення набувають знання правил дорожнього руху та їх дотримання.

Тиждень безпеки дорожнього руху - це сім днів масштабних та інформативних заходів, націлених на підвищення обізнаності та усвідомлення кожним найгостріших проблем безпеки дорожнього руху.

Протягом Тижня було проведено ряд заходів: виховні години, перегляд мультфільмів, презентацій, вікторини.

Так, Дідура Т.І. провела у 1 класі урок безпеки на тему «Знай, вивчай і поважай правила дорожнього руху». Учні 10 класу мали ... Читати далі »

Переглядів: 539 | Додав: ВЛшкола | Дата: 24.05.2017 | Коментарі (0)

11 травня 2017 року у Великолазівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів був проведений День цивільного захисту.

Ранок розпочався із загальношкільної лінійки, на якій відбулося урочисте відкриття Дня ЦЗ в школі. Під час навчального процесу були проведені тренування з екстреної евакуації учнів та працівників. Вчитель історії Фленько В. Ю. виступив перед учнями школи з доповіддю на тему «Захист людини у надзвичайних ситуаціях». Класними керівниками були проведені відкриті виховні години на теми: «Надання першої допомоги у випадку радіаційної небезпеки», «Надзвичайна ситуація – що це?» .

До школи також завітали представники аварійно-рятувального загону спеціального призначення Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Начальник відділення Гаврилюк С. В. та його колеги розповіли про специфіку своєї діяльності та провели з учнями навчально-тренувальні заняття .

Проведені заходи показали практичну готовність учн ... Читати далі »

Переглядів: 505 | Додав: ВЛшкола | Дата: 16.05.2017 | Коментарі (0)

5 травня у Великолазівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося радісне свято!

13 маленькі, гарненькі першокласники вивчили вже всі букви, навчилися читати й писати, що успішно продемонстрували перед дирекцією школи, учителями, батьками.

Ми дуже радіємо з цього приводу, бо це є найважче й найскладніше завдання для кожного учня. Наші першачки переступили цей поріг, впоралися з цим найважливішим завданням. І для них зараз відкриваються чарівні двері до царства Науки. Бажаємо їм успіхів, в добру путь!

... Читати далі »

Переглядів: 482 | Додав: ВЛшкола | Дата: 15.05.2017 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 41 42 43 44 45 ... 66 67 »
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту
Всеукраїнська школа онлайн

Відеозаписи уроків для дистанційного навчання

Ужгородська РДА Ужгородська РДА Освіта.ua МОН Нова українська школа ПедПреса Закарпатська ОР Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів