Неділя, 05.05.2024, 16:48Вітаю Вас Гість | RSS
Великолазівський ліцей Баранинської сільської ради
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 328
Форма входу
Головна » 2016 » Грудень » 19

З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Найулюбленіше свято, якого чекає вся дітвора – День Святого Миколая.

15 грудня в нашій школі пройшло свято вшанування Св. Миколая  «Миколай, Миколай, ти до нас завітай».

На початку свята класний керівник 4 класу Комарницька В. Ю. розповіла про життя Миколая, його родину та добрі, безкорисливі діла, які він робив у своєму житті. Діти ж у своїх віршах і піснях вихваляли Святого та його добросовісні вчинки.

Завершилося свято спільною колядкою «Старий рік минає», адже, вважається, що саме з цього свята дозволяється колядувати. 

         На завершення свята директор школи Данко В. С. привітала дітей, вчителів й усіх присутніх з Днем святого Миколая, побажала дітям, щоб вони завжди були слухняними і ставилися з повагою як один до одного, ... Читати далі »

Переглядів: 596 | Додав: ВЛшкола | Дата: 19.12.2016 | Коментарі (0)

                                           

16 грудня учні нашої школи взяли участь у Всеукраїнському  учнівському конкурсі юних суспільствознавців «Кришталева сова».

Метою конкурсу є популяризація правових, філософських знань серед учнів; активізація та актуалізація вивчення суспільних дисциплін у навчальних закладах, підвищення рівня знань з етики, основ правознавства, громадянської освіти; розвиток творчих здібностей учнів; патріотичне виховання школярів та формування у них демократичних цінностей.

         Учасники конкурсу писали тести, де демонстрували свої знання з правознавства, історії України та етики. Загалом у конкурсі взяли участь 36 учнів. 

Бажаємо успіху всім учасникам і з нетерпінням чекаємо оголошен ... Читати далі »

Переглядів: 593 | Додав: ВЛшкола | Дата: 19.12.2016 | Коментарі (0)

                    

В ці дні ми відзначаємо 40-річчя Української Гельсінської групи –  групи сприяння виконання Гельсінських угод. Згідно з основоположною декларацією УГГ, її метою є сприяння виконанню в Україні постанов Заключного акту наради у справах безпеки і співпраці в Європі. Її учасники прагнули побудувати правове суспільство, яке відповідатиме як волелюбному духові українського народу, так і букві міжнародних правових актів.

З цієї нагоди у школі проведено ряд заходів. Зокрема, вчитель історії Вейкай О. І. провела виховну годину з учнями 10 класів «Діяльність Українсько-Гельсінської групи», в ході якої розповіла про історію створення УГГ як органу, що підтримує Гельсінські угоди.

Вчитель історії Фленько Я. І. провела круглий стіл з учнями 9 класів на тему «Роль української громадської групи спри ... Читати далі »

Переглядів: 472 | Додав: ВЛшкола | Дата: 19.12.2016 | Коментарі (0)

З 05 по 09 грудня, згідно робочого плану школи, у Великолазівській ЗОШ пройшов Тиждень інформатики та математики. Протягом тижня було проведено різноманітні цікаві та пізнавальні конкурси з інформатики та математики, в яких брали участь учні різних класів. Мета проведення Тижня – перевірити знання, уміння та навички з предмета, спонукати до самостійного опанування учнями предмета; перевірити загальний рівень ерудиції; формувати стійкий інтерес до інформатики та математики.

У понеділок, 5 грудня, з учнями 2-го класу було проведено урок-гру з інформатики, яка складалася з таких п’яти естафет «Розумова розминка», «Хто швидше», «Чарівні ребуси», «Пошифруємо», «Розгадай кросворд». Виконуючи завдання, учні продемонстрували свій розум та спритність, кмітливість і фантазію.

... Читати далі »

Переглядів: 619 | Додав: ВЛшкола | Дата: 19.12.2016 | Коментарі (0)

Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту
Всеукраїнська школа онлайн

Відеозаписи уроків для дистанційного навчання

Ужгородська РДА Ужгородська РДА Освіта.ua МОН Нова українська школа ПедПреса Закарпатська ОР Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів