Неділя, 28.04.2024, 10:52Вітаю Вас Гість | RSS
Великолазівський ліцей Баранинської сільської ради
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 328
Форма входу
Головна » 2015 » Червень » 04

Ось уже другий рік поспіль екологічна бригада нашої школи Terra Karpatia виборює першість в районному та обласному турі змагань екобригад. Якщо в минулому році через початок неспокійних подій в Україні команда мала можливість  взяти участь лише у заочному огляді  Всеукраїнського етапу конкурсу, то цього року дівчата зі своїми наставниками керівником Симко О.М. та вчителем світової літератури Гливкою М. І.  поїхали представляти Закарпаття у м. Луцьк. Тема конкурсу звучала: «Збереження водних ресурсів України». Дівчата показали весь свій талант у піснях, віршах та танцях , розкриваючи  питання необхідності збереження чистоти водойм, річок, джерел.

Хоч і призового місця команді не вдалося вибороти , та, крім маси позитиву від конкурсу, дівчат переповнювали справжні емоції від побаченого та нестримне бажання попрацювати в наступні роки ще краще, щоб все ж вибороти призове місце на Всеукраїнському рівні. Вітаємо нашу команду !

... Читати далі »
Переглядів: 821 | Додав: ВЛшкола | Дата: 04.06.2015 | Коментарі (0)

Усміхається весело травень,

Бо скінчилась навчальна пора,

І зібралась на дзвоник останній

Вся весела шкільна дітвора.

 

У рідній Великолазівській школі віддзвенів останній дзвінок. Вбрані  у вишиванки випускники та школярі молодших класів, море квітів і гарний настрій створили на шкільному майданчику по справжньому святкову атмосферу. Кожен, хто причетний до навчального процесу, відчував змішані почуття. Хто – радість від майбутніх канікул, хто – сум від закінчення школи, а хто – хвилювання від очікування майбутнього.

Для наших 28 випускників – це остання урочиста лінійка, яку вони відвідали в якості учнів. Наша школа може пишатися своїми випускниками. Адже із 28 учнів наші прекрасні випускниці  вибороли дві золоті і одну сріб ... Читати далі »

Переглядів: 731 | Додав: ВЛшкола | Дата: 04.06.2015 | Коментарі (0)

26 травня учні нашої школи із великим задоволенням відправились на екскурсію у Воєводино. Не зважаючи  на примхливу та  не по травневому прохолодну і дощову ранішню погоду, бажаючих поїхати було чимало.  Прибувши на місце, учнів та вчителів зустріла прекрасна дама – графиня Шенборн, яка провела для наших діток чудову екскурсію місцями Воєводина, розповідаючи про захопливу старовинну історію цього краю.

 Навколишній краєвид просто зачаровував своєю красою і неповторністю. Тут і гори, і ліси, і шумні річки і 12 містків, які символізують 12 знаків Зодіаку, і парк Шенборн з широкими алеями, створений в 2013 році до 285- річчя з дня передачі імператором Австро-Угорщини цієї закарпатської землі графам Шенборнам та багато інших цікавих місць Воєводина.

Притягувало якоюсь магічною силою погляд дітвори озеро, розташоване в парку, контури якого мають вигляд карти Австро-Угорщини.

Нагулявшись у Воєводині на дітей  чекав стіл із солодощами. ... Читати далі »

Переглядів: 874 | Додав: ВЛшкола | Дата: 04.06.2015 | Коментарі (0)

Школа наша початкова,

Прощавай і будь здорова,

Нових діточок стрічай

Та й про нас не забувай!

 

25 травня у Великолазівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося радісне і водночас сумне свято: прощання з початковою школою.

         Підготували та провели свято Чопей С.І. та Митровка Л.М.

Святково вбрані, усміхнені, схвильовані четвертокласники та їх батьки зібралися в актовій залі, щоб відзначити завершення важливого етапу шкільного життя. Учні натхненно декламували вірші, виконували пісні, приймали вітання   вчителів і батьків.

Завершила святковий концерт директор школи Данко В.С., вручивши випускникам  сертифікати творчих конкурсів "Колосок" та "Кенгуру".

... Читати далі »

Переглядів: 602 | Додав: ВЛшкола | Дата: 04.06.2015 | Коментарі (0)

Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
Всеукраїнська школа онлайн

Відеозаписи уроків для дистанційного навчання

Ужгородська РДА Ужгородська РДА Освіта.ua МОН Нова українська школа ПедПреса Закарпатська ОР Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів