Вівторок, 30.04.2024, 09:58Вітаю Вас Гість | RSS
Великолазівський ліцей Баранинської сільської ради
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 328
Форма входу
Головна » 2020 » Лютий » 19 » Знай і люби свій край
15:05
Знай і люби свій край

За роки незалежності зросла потреба в глибокому проникненні в національну духовність, що формує патріотичні засади нації. Саме через категорії мистецтва та культури відбувається ідентифікація народу як нації.

Відповідно до Положення про конкурс дитячих творчих робіт з декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» у Великолазівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів 22 січня 2020 року було проведено І етап конкурсу, основною метою якого є популяризація дитячої творчості, пропаганда традиційних народних промислів і образотворчого мистецтва та виховання в учнівської молоді поваги до національної культурної спадщини, підвищення ролі народного мистецтва у системі навчально-виховної роботи закладу, виявлення та підтримка обдарованих дітей, стимулювання творчого інтелектуального, духовного розвитку учнів, задоволення їх потреб у творчій самореалізації, виховання естетичних смаків тощо.

На виставку-конкурс учні представили роботи у номінаціях: гончарство та художня кераміка; в’язання спицями, гачком; витинання; художня вишивка; народна лялька; м’яка іграшка; вироби з тіста; вироби з шкіри; декоративний розпис, народний живопис; бісероплетіння; паперова пластика та оригамі; вироби з соломки; ізонитка; лозоплетіння; вироби з природних матеріалів; образотворче мистецтво; інші техніки виконання.

Традиційний конкурс-виставка «Знай і люби свій рідний край» дивував різномаїттям робіт. Учасники вразили новизною, цікавим підходом у презентації виробів.

Щиро віримо, що юні таланти продовжать справу династій видатних українських майстрів і наше унікальне мистецтво буде гідно репрезентоване в контексті світової культури.

Переглядів: 327 | Додав: ВЛшкола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Друзі сайту
Всеукраїнська школа онлайн

Відеозаписи уроків для дистанційного навчання

Ужгородська РДА Ужгородська РДА Освіта.ua МОН Нова українська школа ПедПреса Закарпатська ОР Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів