Четвер, 09.05.2024, 08:16Вітаю Вас Гість | RSS
Великолазівський ліцей Баранинської сільської ради
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 328
Форма входу
Головна » 2023 » Грудень » 6 » Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»
17:37
Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

   Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства» є традиційною в Україні та триває щорічно з 25 листопада по 10 грудня.

   Проводять її для привернення уваги суспільства до важливої проблеми подолання насильства. Доєдналася до важливої акції і, Баранинська територіальна громада.

   На базі Великолазівського ліцею Баранинської ТГ відбулася інформаційно-просвітницька зустріч із адміністрацією даного закладу освіти.

   Участь у заходах взяли поліцейський офіцер громади капітан поліції Ужгородського РУП Паканич Андрій, інспектор ювенальної превенції лейтенант поліції Ужгородського РУП Теменко Світлана, начальник Служби у справах дітей Баранинської ТГ Пустовар Наталія.

   Під час робочої зустрічі поліцейські поговорили про подальшу взаємодію спрямовану на забезпечення запобігання насильства, надання допомоги постраждалим особам, їх захисту та ефективного реагування на такі факти.

   Наостанок правоохоронці роздали памʼятки з алгоритмом дій, які слід виконати, якщо особа постраждала чи стала свідком насилля.

   Інформаційно-просвітницькі матеріали розміщені у приміщенні установи, де в подальшому жителі району матимуть змогу отримати їх.

   Нагадали, що кожна людина, як доросла, так і дитина, має не тільки права, а й обов'язки.

   Також було проведено зустріч круглого столу з керівництвом Баранинської ТГ, обговорено проблемні питання та шляхи їх вирішення на території громади.

   На Баранинській ТГ створено комісію з питань протидії домашньому насильству. Реагування та комунікація між відповідними органами відбувається на високому рівні в разі надходжень таких звернень та повідомлень щодо домашнього насильства.

   Представниками поліції та начальником Служби у справах дітей було відвідано сімї, в яких є постраждалі від домашнього насильства, де останнім наголошено та роз’яснено відповідальність за вчинення домашнього насильства.

 

 

 

Переглядів: 79 | Додав: ВЛшкола | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Грудень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту
Всеукраїнська школа онлайн

Відеозаписи уроків для дистанційного навчання

Ужгородська РДА Ужгородська РДА Освіта.ua МОН Нова українська школа ПедПреса Закарпатська ОР Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів