Середа, 08.05.2024, 16:41Вітаю Вас Гість | RSS
Великолазівський ліцей Баранинської сільської ради
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 328
Форма входу
Головна » 2022 » Жовтень » 17 » Урок звитяги
18:32
Урок звитяги

До Дня захисника України та Дня українського козацтва наш заклад долучився до проведення  Уроку звитяги «Слава нескореним!», метою якого було виховати в учнів свідому любов до Батьківщини, повагу до Героїв своєї країни, сприяти пробудженню в учнів національної свідомості, формування усіх якостей громадянина, який братиме активну участь у майбутньому своєї держави.  

Які вони — українські воїни різних століть? Змінювались обладунки, зброя, воєнні тактики та способи формування військ. Та незмінним залишився волелюбний дух, незламність і здатність до саможертовності, яка дивує сьогодні увесь світ.

Урок звитяги присвячений життєвим історіям Героїв України, які пішли у вічність, захищаючи територіальну цілісність нашої країни, та тих, хто нині боронить нашу державу. Учні  були вражені історіями життя звичайних хлопців, які не просто стали на захист нашої держави, а своїми подвигами удостоєні державних відзнак і гордо носять звання «Герой України».

Для кожного свідомого українця сьогодні є важлива місія – берегти історію нашої Батьківщини, примножувати славу захисників і захисниць нашої держави, пам'ятати про героїчні подвиги тих, хто віддав своє життя заради миру і щасливої долі нинішніх поколінь.

Сьогодні ми з гордістю вшановуємо подвиг нескорених українців і висловлюємо слова щирої вдячності  людям, які захищали Соборність  і незалежність України в ХХ столітті  і продовжують її відстоювати  в ХХІ столітті.

Схилимо голови низько перед пам’яттю і подвигом славних синів України – Героїв. Вічна пам’ять та слава полеглим Героям України!

 

Переглядів: 313 | Додав: ВЛшкола | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Жовтень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту
Всеукраїнська школа онлайн

Відеозаписи уроків для дистанційного навчання

Ужгородська РДА Ужгородська РДА Освіта.ua МОН Нова українська школа ПедПреса Закарпатська ОР Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів