Четвер, 09.05.2024, 05:41Вітаю Вас Гість | RSS
Великолазівський ліцей Баранинської сільської ради
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 328
Форма входу
Головна » 2021 » Грудень » 22 » У колі друзів Святого Миколая.
17:05
У колі друзів Святого Миколая.

Під такою назвою в Стрипській початковій школі-гімназії Великолазівського ліцею днями відбулося свято Миколая. 

          Адже в цілому світі пошановують цього Святого, а  на Закарпатті по- особливому.  Дошкільники готувалися до свята заздалегідь: слухали розповіді і вивчали пісні про Святого Миколая, робили тематичні замальовки, переглядали ілюстровану дитячу літературу.

          Практичний психолог розповіла про житіє Святого Миколая і його добродійствах, наголосивши при цьому на людських рисах і якостях Миколая. Вона запропонувала дітям розповісти про свої добродійства, які вони зробили упродовж року і в такий спосіб сформувати коло друзів Святого Миколая. Дошкільники по черзі розповідали про свої добрі справи та свою поведінку.

          Позитивного емоційного настрою додавали святові пісні про Святого Миколая, які діти весело  виконували під акомпанемент музичного керівника закладу Лащо Т.М., а також читали вірші, розповідали легенди  про Чудотворця з Мир Ликійських.  Всім дуже сподобався вірш, який розповіла Аніта Григор’єва.

         Гелеш А.Ю., педагогічний працівник цього закладу освіти, зробила добірку ілюстрацій до свята  та розповіла про корисні  справи, які діти роблять у садочку.

         Діти уважно слухали  Михайлика Симчище, котрий  поділився враженнями про легенди, пов’язані з образом Святого Миколая і його життям.

        Завершилося дійство святковим танком. Дошкільники  отримали завдання додому – приготувати свої чобітки для подарунків від Святого Миколая та зробити відеозйомку «У колі друзів Святого Миколая» з батьками і подарунками.

     Стало очевидним, що діти дуже люблять Святого Миколая, завжди чекають на це свято, радіють   Святому Миколаю – чудотворцю, благодійнику, чарівнику,

який асоціюється з високими людськими моральними якостями і духовними цінностями.

  Практичний психолог.

     

Переглядів: 284 | Додав: ВЛшкола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Грудень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту
Всеукраїнська школа онлайн

Відеозаписи уроків для дистанційного навчання

Ужгородська РДА Ужгородська РДА Освіта.ua МОН Нова українська школа ПедПреса Закарпатська ОР Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів