Четвер, 09.05.2024, 17:18Вітаю Вас Гість | RSS
Великолазівський ліцей Баранинської сільської ради
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 328
Форма входу
Головна » 2021 » Липень » 11 » У добру путь, любі випускники!
18:37
У добру путь, любі випускники!

До неба музика сягає, наче мрія,

І тоне в квітах урочистий зал.

В очах у кожного і радість, і надія.

У ліцеї випускний чарівний бал.

 

У сяйві квітів, святкового вбрання, добрих і щирих посмішок вихованці та вчителі ліцею 3 липня зібралися усією родиною на традиційне свято "Прощання зі школою". Прощальний вальс… Випускний вечір... Скільки в ньому спогадів, мрій, сподівань, радості і смутку, світлої печалі... Які щемливо-ніжні почуття охоплюють душу! Серце переповнює любов до життя, до рідних людей! Лунає прощальний вальс для наших випускників. Світанкова зоря покличе їх у незвідані далі, різнобарв'я життя, для праці і радості. До ліцею прийдуть нові діти, яких будуть виховувати їх вчителі, навчати, наставляти і випускати в життя...

На це свято зібралося чимало гостей. І вже традиційно першою із напутнім словом звернулась до наших винуватців свята директор ліцею В.С.Данко, яка побажала від щирого серця сміливо ступити на стежку дорослого життя, взявши з собою свою мрію і теплі дитячі спогади.

Цього року свято випускного вечора і для дев'ятикласників Яроцької гімназії-філії, які теж прощаються з рідною гімназією. До випускників звернувся  завідуючий філії І.І.Сег, вручив свідоцтва  про отримання базової середньої освіти та побажав успіхів.  А далі лунали щирі, теплі слова вітання   від класного керівника Г.І.Сірко.

На урочисту подію завітало багато гостей, зокрема голова Баранинської сільської ради Ю.І.Марусяк, заступник голови С.А.Когутич, староста сіл Великі Лази та Циганівці М.М.Рогулич, депутати села, які теж, вітаючи із закінченням ліцею,  побажали випускникам віри у завтрашній день, надії на власні сили, цілеспрямованості, рухатися вперед і не зупинятися на досягнутому, ставити перед собою найсміливіші завдання і втілювати їх в життя.

Найбільш хвилюючою була мить нагородження, адже до цього дня було 11 років сумлінного навчання.

За особливі успіхи у навчанні випускників було відзначено похвальними листами і грамотами, а Машкара Анастасія стала золотою медалісткою нашого ліцею – нашою гордістю!

Святкового настрою додавали виступи юних вихованців ансамблю «Ластівочка».

Прощалися випускники із шкільним життям у ритмі останнього вальсу.

 Тож, любі наші випускники! Збережіть у серцях маленькі вогники від вогню великої вчительської любові до Вас. Нехай спогади про рідний ліцей світять вам навіть тоді, коли згасає віра в себе. Нехай наш заклад освіти залишиться для вас тим промінчиком любові і добра, котрий вказує, як іти, щоб не втрачати рівновагу.

 Не забувайте, що навчалися ви для того, щоб розум і серце віддати людям. Не заплямуйте доброго імені свого роду, честі свого ліцею, котрий дав усім Вам путівку в життя.

Щасливої дороги, дорогі випускники!

 

Переглядів: 373 | Додав: ВЛшкола | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Липень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту
Всеукраїнська школа онлайн

Відеозаписи уроків для дистанційного навчання

Ужгородська РДА Ужгородська РДА Освіта.ua МОН Нова українська школа ПедПреса Закарпатська ОР Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів