Субота, 04.05.2024, 18:08Вітаю Вас Гість | RSS
Великолазівський ліцей Баранинської сільської ради
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 328
Форма входу
Головна » 2012 » Грудень » 9 » Тиждень географії у Великолазівській ЗОШ
16:27
Тиждень географії у Великолазівській ЗОШ

Тиждень географії у Великолазівській ЗОШ

 

Мабуть, немає на світі людини, яка б не мріяла побувати в якому-небудь прекрасному куточку нашої планети. На жаль, в реальному світі мріям не завжди притаманно збуватися. Та здійснити заочну подорож до снаги усім. І в цьому нам може допомогти надзвичайно цікава наука географія.

З 03 до 07 грудня 2012 року в школі проходив Тиждень географії. Програма тижня передбачала проведення цікавих вікторин, конкурсів та презентацій. Насамперед проведення тижня розпочалось робочою учнівською лінійкою, на якій вчитель географії Гагола О. І. ознайомила учнів з планом проведення Тижня. Активну участь взяли всі учні школи, та найцікавішими були змагання та ігри. Але, про все по порядку.

Тиждень географії розпочався з проведення  виховного заходу для учнів 3 класу на тему «Планета Земля в небезпеці».

Вівторок був присвячений учням 7-х класів, які «мірялись» силами в грі «Чудова дев’ятка». Переможцем гри став учень 7-А класу Бабуський Віталій. 



В цей день змагались ще й учні 6-х класів в інтелектуальній вікторині «Юні ерудити». Для них найцікавішим виявився конкурс «Пошуки загиблого корабля». Тут удача посміхнулась команді «Еколог» 6-А класу.




У середу змагались учні 9-х класів у розважальному конкурсі-грі «Я люблю Україну». Гра складалася з 8 етапів. Команди були дуже активними. Всім присутнім було цікаво та весело. Перемогу в конкурсі здобула команда учнів 9-А класу «БЕМС».




Здавалося, що в ході тижня восьмикласників не задіяно, та ні, четвер був присвячений саме їм, адже вчитель підготувала  для них інтелектуальну гру «Найрозумніший». У цьому надзвичайно цікавому заході участь взяли 12 учнів і вболівальники. Захід, мабуть, своєю активністю не міг залишити жодну людину пасивною. Кожен, навіть не учасник, хотів дати відповіді на почуті запитання.



Нарешті п’ятниця. Швидко промайнув тиждень. З нетерпінням чекали цього дня учні 10-х класів, які горіли бажанням похизуватися виготовленими презентаціями  про різні країни світу. Як виявилося, їх дуже зацікавила пошукова робота, але ще більше порадували чудові презентації власного виробництва.



Тиждень закінчився, але всі одностайно відповіли, що географія - надзвичайно важливий і цікавий предмет. І вивчати його потрібно дуже ретельно і повсякчас.

Переглядів: 1100 | Додав: ВЛшкола | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту
Всеукраїнська школа онлайн

Відеозаписи уроків для дистанційного навчання

Ужгородська РДА Ужгородська РДА Освіта.ua МОН Нова українська школа ПедПреса Закарпатська ОР Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів