Понеділок, 06.05.2024, 15:21Вітаю Вас Гість | RSS
Великолазівський ліцей Баранинської сільської ради
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 328
Форма входу
Головна » 2012 » Листопад » 23 » «Тиждень безпеки життєдіяльності» у Великолазівській ЗОШ
22:00
«Тиждень безпеки життєдіяльності» у Великолазівській ЗОШ
«Тиждень безпеки життєдіяльності»  у Великолазівській ЗОШ      
   Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє. Адже з кожної маленької дитини колись виростають дорослі люди, а потім – батьки, які будуть передавати свої знання та вміння наступним поколінням.З 19 по 23  листопада розпочався  «Тиждень безпеки життєдіяльності» у нашій школі. У рамках тижня педагоги, вихователі та фахівці пожежно-рятувального загону в цікавій, ігровій формі навчали дітей знанням і навичкам безпечної поведінки, правилам пожежної і техногенної безпеки, а також поведінці в екстремальних ситуаціях. 



22 листопада до учнів школи завітали в гості співробітники державного пожежно-рятувального загону територіального управління Міністерства надзвичайних ситуацій. В рамках відкритого уроку інспектори провели лекцію з елементами бесіди щодо запобігання пожеж в побуті, правильного користування електричними та обігрівальними приладами. Почуте викликало в учнів справжню зацікавленість, школярі з великим інтересом розповідали свої історії та ставили питання стосовно пожежної безпеки. Крім того,було проведено  майстер-клас з гасіння пожежі.





Серед запланованих заходів – і виставка малюнків «Пожежна грамота».


«Навчати розважаючи» — цей принцип був актуальним у всі часи. Лише у невимушеній атмосфері гри у дітей формується новий спосіб мислення, лише так можна навчити підростаюче покоління правильно реагувати на небезпеку та вміти себе захистити. Ніщо не зрівняється з цінністю життя, особливо дитячого – це добре розуміють і педагоги, і учні нашої школи – тому навчання учнів безпеці життєдіяльності в школі носить характер процесу, який триває кожного дня.
Переглядів: 786 | Додав: ВЛшкола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Друзі сайту
Всеукраїнська школа онлайн

Відеозаписи уроків для дистанційного навчання

Ужгородська РДА Ужгородська РДА Освіта.ua МОН Нова українська школа ПедПреса Закарпатська ОР Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів