Четвер, 09.05.2024, 04:11Вітаю Вас Гість | RSS
Великолазівський ліцей Баранинської сільської ради
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 328
Форма входу
Головна » 2022 » Листопад » 19 » Тиждень безпеки дорожнього руху «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану»
01:13
Тиждень безпеки дорожнього руху «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану»

 

 Дитинство … Така весела та безтурботна пора… Життя –найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров'я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так. Одна мить - і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись.

   З 14 по 20 листопада у закладі проведено Тиждень безпеки дорожнього руху під загальним гаслом «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану».

  Мета Тижня - формування в учасників освітнього процесу свідомого ставлення до свого життя і здоров’я, поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, узагальнення і удосконалення знань з безпеки дорожнього  руху. Проведено багато заходів з використанням різноманітних форм роботи: виховні години з елементами конкурсів і тренінгів, години спілкування, віртуальні подорожі, бесіди, перегляд тематичних відео та презентацій. Здобувачі освіти повторили, узагальнили та систематизували знання про правила дорожнього руху та дорожні знаки, навчилися застосовувати їх в певних життєвих ситуаціях.

  Учні молодших класів розгадували загадки, малювали дорожні знаки, грали в рольові ігри, переглядали мультиплікаційні й документальні відеофільми.

    У шкільній бібліотеці діяла інформаційна полиця «Моя безпечна дорога до школи». А18 листопада 2022 року проведено єдиний національний урок «Безпечна дорога додому».

   Проведені заходи були цікавими, змістовними і сприяли повторенню, вивченню та закріпленню знань Правил дорожнього руху.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 338 | Додав: ВЛшкола | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Листопад 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Друзі сайту
Всеукраїнська школа онлайн

Відеозаписи уроків для дистанційного навчання

Ужгородська РДА Ужгородська РДА Освіта.ua МОН Нова українська школа ПедПреса Закарпатська ОР Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів