Четвер, 09.05.2024, 15:23Вітаю Вас Гість | RSS
Великолазівський ліцей Баранинської сільської ради
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 328
Форма входу
Головна » 2023 » Грудень » 24 » Свята, сповнені чудес
18:26
Свята, сповнені чудес

     Зима вже панує повною мірою. І хоч погода за вікном не характерна зимовим ознакам, у цей період ми всі в очікуванні неймовірної та чарівної казки.

     За кілька днів розпочнуться довгоочікувані канікули, що принесуть нам веселі зимові свята. З наближенням свят серце переповнюється приємним теплом, яким хочеться поділитись з друзями, зігріти тих, хто більше всього цього потребує. Адже щире дружнє слово, теплі обійми – найкращі подарунки, найцінніше, чим ми можемо поділитись.

     Українські зимові свята — одні з найяскравіших та найсамобутніших, бо у нашого народу є багато цікавих традицій, звичаїв та обрядів.

     Новий Рік - одне із найзагадковіших, найчарівніших свят, пора здійснення сподівань, час, сповнений чудес, де мрії втілюються в життя і ми досягаємо поставлених цілей. Його однаково люблять і діти, і дорослі.

     Вертеп, дідух.... Вже зовсім скоро ми відзначатимемо одне з найочікуваніших християнських свят — Різдво Христове. Особливою традицією українського Різдва є колядки. Святкування переважно проходить у родинному колі. У цей чудовий день всі віруючі моляться Богу про заповітні бажання, оскільки вірять, що Він обов'язково прислухається до молитов. Головне - щиро вірити, що наші висловлені в молитвах прохання здійсняться. А у всіх українців зараз спільне бажання — МИР та ПЕРЕМОГА!

     Учні ліцею теж відзначили зимові свята. 6-Б та 6-В класи запросли учнів 5-8 класів на “Зимову казку”, а учні 1-4 класів побували у Закарпатському музично-драматичному театрі, де переглянули виставу “Снігова королева” та співали хороводи разом з казковими героями. Також учнi 6-7  класiв разом зi своїми класними керiвниками Симко О. М., Ходанич-Басiровою Ю. С., Резуненко О. А., Кушнiр Т. I.  вiдвiдали ковзанку Боздошського парку у м. Ужгород. Смiх, радiсть, захоплення та багато позитивних емоцiй збережуть дiти про цей чудовий, сонячний, грудневий день... Краще вiдсвяткувати закiнчення першого семестру годi було й вигадати, а як подарунок кожна дитина мала можливiсть з'їхати з льодяної гiрки. 

      Щиро вітаємо всіх з прийдешніми святами. Бажаємо міцного здоров’я, родинного затишку й тепла, віри в краще, надії на прекрасне життя та веселих канікул для учнів.

     Дякуємо ЗСУ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 95 | Додав: ВЛшкола | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Грудень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту
Всеукраїнська школа онлайн

Відеозаписи уроків для дистанційного навчання

Ужгородська РДА Ужгородська РДА Освіта.ua МОН Нова українська школа ПедПреса Закарпатська ОР Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів