Неділя, 05.05.2024, 17:33Вітаю Вас Гість | RSS
Великолазівський ліцей Баранинської сільської ради
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 328
Форма входу
Головна » 2013 » Січень » 25 » Спільна робота Великолазівського ДНЗ та початкової школи Великолазівської ЗОШ І-ІІІ ступенів
15:45
Спільна робота Великолазівського ДНЗ та початкової школи Великолазівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Спільна робота Великолазівського ДНЗ та початкової школи Великолазівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Перехід дитини з дитячого садка у школу є важливим етапом її життя, який пов’язаний не лише зі зміною середовища її розвитку, а й із відповідними процесами самоусвідомлення, із зіткненням з новими проблемами, відкриттям у собі нових можливостей тощо. Одним дітям це додає піднесеного настрою, відчуття виходу на новий життєвий щабель, іншим вселяє ностальгію за звичним життям у дитячому садку, часто породжує стресові стани. Тому готувати дитину до школи потрібно що раніше, то краще. З такою метою між Великолазівським ДНЗ (керівник Локай Т. Й.) і ВеликолазівськоюЗОШ (керівник Дідура Т.І.) розроблено план спільних узгоджених дій, за якими впродовж року реалізуються різні теоретичні та практичні форми роботи з дітьми та педагогами.

У січні 2013 року було проведено спільні заходи Великолазівського ДНЗ та початкової школи Великолазівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.



24 січня 2013 року старша група вихованців Великолазівського дитячого садочка відвідала своїх колишніх друзів у Великолазівській ЗОШ І-ІІІ ступенів і познайомилася з учителями початкових класів. Діточки побували у бібліотеці школи та народознавчому музеї.


Бібліотекар Дума Олена Юріївна  демонструвала вихованцям дитячого садка підручники для першого класу.

 

Діти оглянули шкільні кабінети, де навчаються учні початкової школи. Майбутні школярі сіли за парти і мали змогу спостерігати як проходить навчання у школі.

 



Закінчилася екскурсія старшої групи  вихованців Великолазівського ДНЗ  в актовій залі, де на них чекали подарунки, виготовлені учнями початкових класів.



Задоволені дошкільнята  повернулися в садочок шкільним автобусом.



Переглядів: 1482 | Додав: ВЛшкола | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту
Всеукраїнська школа онлайн

Відеозаписи уроків для дистанційного навчання

Ужгородська РДА Ужгородська РДА Освіта.ua МОН Нова українська школа ПедПреса Закарпатська ОР Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів