Четвер, 09.05.2024, 12:06Вітаю Вас Гість | RSS
Великолазівський ліцей Баранинської сільської ради
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 328
Форма входу
Головна » 2023 » Червень » 28 » Щасливої дороги, випускники! Гарних канікул вам, учні!
21:19
Щасливої дороги, випускники! Гарних канікул вам, учні!

Червневий вечір підсумовує

Напружений навчальний рік –

Він є подією чудовою

Для тих, хто зветься  «випускник».

 

Напевно кожен з нас мріяв якомога швидше стати дорослим. І сьогодні випускники нашого закладу частково здійснили свою мрію та випурхнули зі стін рідного ліцею.

24 червня шкільне подвір'я «Великолазівський ліцей» вирувало святковими емоціями, адже тут проходило неповторне, незвичайне свято юності - випускний бал, до якого одинадцять років, як по східцях, довелося підійматися нашим випускникам. Одинадцять років вони впевненою ходою рухалися до досягнення своєї мети – отримати свідоцтво про повну загальну середню освіту. І от вона ЗБУЛАСЯ!

Шановні випускники! Упродовж 11-ти літ ви були активними учасниками своєрідного шкільного дійства. Та вони пролетіли, як одна мить. Так, з того прекрасного неповторного часу пройшло немало і небагато – 11 літ. З тих пір одинадцять разів відшуміли над рідним ліцеєм зимові заметілі. Одинадцять весен білим цвітом закипали яблуні і летів над вами білий тополиний пух.

Є в народі прислів’я, що і велика дорога починається з першого кроку. Тож, нехай ваш, випускники, перший крок у доросле життя буде вдалим і щасливим.

Нехай у Ваших душах залишаться радість і світлий сум, які надихають на прекрасне. Нехай поруч з вами ідуть щастя й успіх, вірні друзі і розумні наставники. Виберіть ясну і пряму дорогу до знань, добра і справедливості, збереження миру на землі. Вірте у свої сили. Удачі вам, здійснення всіх мрій і досягнення поставленої мети.

А всьому педагогічному та учнівському колективам ліцею бажаємо міцного здоров’я, веселих канікул та мирного неба.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 115 | Додав: ВЛшкола | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Червень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Друзі сайту
Всеукраїнська школа онлайн

Відеозаписи уроків для дистанційного навчання

Ужгородська РДА Ужгородська РДА Освіта.ua МОН Нова українська школа ПедПреса Закарпатська ОР Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів