Понеділок, 29.04.2024, 02:12Вітаю Вас Гість | RSS
Великолазівський ліцей Баранинської сільської ради
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 328
Форма входу
Головна » 2015 » Грудень » 2 » Семінар-практикум заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів Ужгородського району
22:27
Семінар-практикум заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів Ужгородського району

23 листопада 2015 року на базі Великолазівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів пройшов семінар-практикум заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів на тему: «Методика розкриття творчого потенціалу  школяра через родинне виховання». План роботи був дуже насиченим. Спочатку гості відвідали виховні години у 3-11 класах.

Далі їх чекав виховний захід «Андріївські вечорниці», який підготували заступник директора з виховної роботи Гагола О. І. та педагог-організатор Фленько Я. І.  З давніх-давен славилася Україна таким звичаєм, як ворожіння у ніч на Андрія. Ця давня традиція – прекрасний витвір людської фантазії, призабутої сьогодні. Мета заходу: відтворити обряд проведення вечорниць і показати його красу; розкрити світ народних звичаїв та обрядів, що виробилися українцями впродовж століть, сприяти вихованню любові до Батьківщини, патріотизму; захоплюватися невичерпним джерелом яскравої неповторності українського народу, його унікальної культури і високої духовності. На сцені глядачі побачили веселе і колоритне дійство, жарти і сміх і на якусь мить  перед ними  ожила одна із сторінок  молодості наших матерів і бабусь.

По закінченні заходів відбулося їх обговорення. Педагоги також заслухали доповідь щодо методики розкриття творчого потенціалу школярів через родинне виховання, яку  підготувала заступник директора з виховної роботи  Великолазівської ЗОШ Гагола О. І.. Вона поділилася з колегами досвідом роботи в цьому напрямку та продемонструвала фото- та відеоматеріали.

Не менш цікавою та насиченою була екскурсія у шкільний музей та розповідь учнів про історію села.

Переглядів: 602 | Додав: ВЛшкола | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту
Всеукраїнська школа онлайн

Відеозаписи уроків для дистанційного навчання

Ужгородська РДА Ужгородська РДА Освіта.ua МОН Нова українська школа ПедПреса Закарпатська ОР Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів