Четвер, 09.05.2024, 21:16Вітаю Вас Гість | RSS
Великолазівський ліцей Баранинської сільської ради
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 328
Форма входу
Головна » 2023 » Червень » 3 » Останній дзвоник
14:45
Останній дзвоник

Світлі вікна рідного ліцею - 

наче очі  у світ широкий - 

проводжають і сумно плачуть,

бо останній дзвінок для них...

Школа все і про всіх тут бачить,

 і багато для кожного значить,

бо вона це дитинства острів,

наш священний в житті оберіг!

       Останній дзвоник – це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. Цього свята немає в жодному календарі. Воно буває лише раз у житті кожної людини, кожного з нас.

        Для більшої частини учнів це просто оповіщення про прихід літніх канікул. Майже всі, кому йти в ліцеї в другий, третій і наступний клас, радіють цьому довгоочікуваному дню.

        До цього свята готуються, його чекають, йому радіють… У час повномасштабної війни це свято для учнів, освітян та батьків набуває нового змісту. Кожен із нас вірить, що восени дітвора знову зможе повернутись до навчання, спілкуватись з однолітками та отримувати нові знання. 

        Особливим є свято для 11-класників: для них це дійсно «останній» дзвінок, який вони зустрічають у якості учнів. Далі – для них розпочинається зовсім інше життя… Доросле… Без ліцею…

         Отже, урочиста лінійка до Свята останнього дзвоника відшуміла. Вона була «лаконічною»  і за бажанням 11-класників, традиційною: з піснями, віршами, словами подяки від учнів вчителям. Лунали привітання і від директора ліцею Віри Данко, гостей свята, а 10-тикласники традиційно вручили випускникам традиційні дзвіночки та стрічки… Особливо зворушливим на святі був виступ випускників 9-х класів.

        Після урочистої частини усі присутні мали можливість споглядати флешмоб у виконанні 11-А та 11-Б класів. А далі пролунав такий зворушливий, довгоочікуваний останній дзвінок. Країна Знань перегортає ще одну сторінку нашого освітянського літопису. Над подвір’ям ліцею пролунало гучне, стоголосе «Ура! Канікули!».

        Завершився ще один навчальний рік.

 

 

 

 

 

Переглядів: 175 | Додав: ВЛшкола | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Червень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Друзі сайту
Всеукраїнська школа онлайн

Відеозаписи уроків для дистанційного навчання

Ужгородська РДА Ужгородська РДА Освіта.ua МОН Нова українська школа ПедПреса Закарпатська ОР Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів