Вівторок, 30.04.2024, 08:08Вітаю Вас Гість | RSS
Великолазівський ліцей Баранинської сільської ради
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 328
Форма входу
Головна » 2019 » Грудень » 30 » Новорічні святкування
16:33
Новорічні святкування

Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю.

Зимові канікули, красуня-ялинка, прикрашена кульками та гірляндами, подарунки, святковий настрій, і, звичайно ж, новорічне чарівництво… Новорічні свята є радісною подією, особливо для дітей, коли збуваються мрії. Ні для кого не секрет, що всі школярі від мала до велика з величезним нетерпінням чекають свято Нового року. Новий рік - період чудес, свято радості, щастя та очікування чогось нового та неймовірного. Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса.

Наш заклад щороку сумлінно готується до Новорічних свят.

Протягом останнього тижня першого семестру проведено багато різноманітних заходів. Кожен захід пройшов неперевершено і яскраво, подарував масу приємних емоцій та вражень виступаючим та глядачам.

23 грудня учні 10-х класів підготували новорічну виставу «Вечори на хуторі біля Диканьки». Знайомий всім сюжет, неперевершена гра акторів, вміло підібрані ролі. Організували захід класні керівники Вейкай О.І. та Мальованець О.Е. Свято пройшло в добрій, дружній атмосфері.

Учні 5-6 класів відвідали кінотеатр «Доміон», де переглянули мультфільм

«Кришталеве серце 2».

24 грудня молодші учні закладу побували в Закарпатському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені братів Шерегіїв, де стали учасниками чарівного Новорічного дійства (водили хороводи, розказували вірші, відгадували загадки) та переглянули виставу.

Учні 8-б класу під керівництвом класного керівника Орос М.Ю. підготували для учнів 5-8 класів «Новорічну казку на новий лад».

По закінченню кожного свята, зі словами привітання до всіх присутніх зверталася директор закладу Данко В.С., яка вітала всіх із чудовими святами.

Проведені в школі новорічні свята стали чудовим завершенням навчального семестру, а також сприяли гарному настрою всіх школярів і вчителів у переддень Нового 2020 року.

Дякуємо за допомогу та співпрацю у проведенні заходу British council , активним громадянам та проєкту «Звичаївка».

Переглядів: 440 | Додав: ВЛшкола | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту
Всеукраїнська школа онлайн

Відеозаписи уроків для дистанційного навчання

Ужгородська РДА Ужгородська РДА Освіта.ua МОН Нова українська школа ПедПреса Закарпатська ОР Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів