Понеділок, 29.04.2024, 22:01Вітаю Вас Гість | RSS
Великолазівський ліцей Баранинської сільської ради
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 328
Форма входу
Головна » 2019 » Листопад » 17 » Навколо світу разом з географією
18:19
Навколо світу разом з географією

Подорожувати завжди цікаво, а якщо ще й з друзями – то весело. З 11 по 15 листопада 2019 року в нашому закладі пройшов Тиждень географії – вельми пізнавальної та цікавої науки. Цікаво та весело було всім, хто був його активним учасником.

Для учнів закладу вчитель географії Гагола О.І. підготувала та провела багато різноманітних заходів. Метою їх проведення було поглиблення знань учнів з географії, розширення наукового світогляду, підвищення інтересу до географічної науки, дослідження навколишнього середовища, всебічного розвитку особистості, виховання інтересу до вивчення географії.

У фойє закладу всі бажаючі мали змогу переглянути усний журнал та здійснити уявну подорож озерами-уніками, дивами серед рослинності. На великих перервах учні дізнавались багато цікавої інформації про найвизначніші та найкращі місця планети, визначні місця України та кухню різних країн світу на стенді.

Заочну мандрівку Україною здійснили учні 4 класу. Дізналися багато цікавих фактів.

Учні 6 класів познайомились з визначними пам’ятками світу та позмагались у вікторині «Колесо фортуни». Хоч предмет вони вчать зовсім недавно, та вже демонстрували деякі знання.

Семикласники здійснили подорож Африкою, переглянувши відповідний фільм та подорожували Африкою разом зі Смішариками. Гра була насиченою та енергійною.

Україна… Батьківщина… А які чудові в неї краєвиди та роботящі люди. Саме гру-змагання «Мандрівка Україною» було запропоновано для учнів 8-х класів. Вони наносили на контурну карту назви областей України, відгадували відомих людей, читали по губам різні географічні назви, відгадували, що для України означають певні цифри. Було весело та цікаво.

«Я люблю Україну!» - це гасло супроводжувало команди 9-х класів у однойменній грі-змаганні. Під час гри були згадані і українські казки та пісні, українська «кухня», різні цікаві місця та споруду України, а також відомі люди нашої держави. Учасники були надзвичайно активними.

Учні 10 класів демонстрували свої знання у грі-двобої «Галопом по Європі». Дізнались багато нових фактів про різні країни світу, вміло відгадували країни за їх характеристиками, позначали їх на карті, змогли назвати видатні споруди та країни в яких вони розташовані.

А от учні 11-х класів хизувались знаннями у грі «Шукачі пригод». «Розминка», «Музей-бюро географічних знахідок», «Країна Задзеркалля», «Чорний ящик», «Шторм запитань» та інші конкурси очікували на випускників. Гра проходила дуже активно та емоційно. А перемогла дружба.

Тиждень географії виявився насиченим, цікавим, довів, що географічна наука корисна і необхідна у сучасному світі, захоплює цікавими фактами і відкриттями.

Переглядів: 398 | Додав: ВЛшкола | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Друзі сайту
Всеукраїнська школа онлайн

Відеозаписи уроків для дистанційного навчання

Ужгородська РДА Ужгородська РДА Освіта.ua МОН Нова українська школа ПедПреса Закарпатська ОР Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів