Субота, 04.05.2024, 00:26Вітаю Вас Гість | RSS
Великолазівський ліцей Баранинської сільської ради
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 328
Форма входу
Головна » 2019 » Жовтень » 7 » ІІ Всеукраїнський урок доброти
13:19
ІІ Всеукраїнський урок доброти

Попри те, що людина є найрозумнішою істотою на планеті, вона не досягнула повного осмислення того, що її діяльність та споживацьке ставлення до довкілля завдає величезну шкоду природним ресурсам Землі. Це стосується, зокрема, флори та фауни. Ставлення людей і до домашніх тварин часто буває негуманним або й навіть жорстким. А ще людство масштабно знищує ліси, виловлює рибу, полює на тварин, знаходячись при цьому на межі глобальної екологічної катастрофи!

Світ уже страждає від нестачі чистої питної води, забрудненого повітря, опустелювання. А деякі рослини та тварини назавжди зникли з обличчя землі. Та найжахливіше усвідомлювати, що до таких наслідків причетна рука людини.

4 жовтня відзначається Всесвітній день тварин. Відтак, класний керівник 2-Б класу нашого закладу Таміла Ромчак провела з учнями ІІ Всеукраїнський урок доброти «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин». Учні розповідали про своїх домашніх улюбленців, ділилися спогадами, розгадували загадки, читали оповідання та ознайомились з правилами етичного ставлення до тварин, гуманними шляхами розв’язання проблеми безпритульних собак та котів, а також чинними правовими нормами, що стосуються захисту тварин від жорстокого поводження з ними.

Ми переконані, що навчання гуманному поводженню з тваринами здатне змінити споживацьке ставлення людини до братів наших менших. Тільки тоді, коли така людина розумітиме потреби тварин та матиме добру волю до гармонійного співіснування з ними, вона починає відчувати повагу та свою особисту відповідальність за інших живих істот.

 

Переглядів: 378 | Додав: ВЛшкола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту
Всеукраїнська школа онлайн

Відеозаписи уроків для дистанційного навчання

Ужгородська РДА Ужгородська РДА Освіта.ua МОН Нова українська школа ПедПреса Закарпатська ОР Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів