Четвер, 09.05.2024, 05:42Вітаю Вас Гість | RSS
Великолазівський ліцей Баранинської сільської ради
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 328
Форма входу
Головна » 2023 » Червень » 1 » День Героїв
10:53
День Героїв

Незламні духом,  мужні і сильні

Творять історію і майбуття!

Щоб ти і я були  завжди вільні,

Щоб мирним і радісним було життя!

 

Свобода, Воля і Незалежність ніколи не давалися Україні легко. Страшним лихом і незагойними ранами увірвалась у наше життя війна. Війна, яка триває зараз – це не жахливий сон, а страшенний період нашої історії. Це боротьба за свою незалежність, величний прояв патріотизму, любові до України, багатогранності народу, його традицій та гордості за свою національну приналежність.

Сьогодні за право бути незалежними ми платимо високу ціну, захищаючи нашу Батьківщину від агресора. Кожен українець сьогодні є героєм та борцем. Кожен робить свій внесок в очікувану швидку ПЕРЕМОГУ: хто - на полі бою у страшному пеклі, хто – у тилу,підтримуючи морально, матеріально чи молитвою.УКРАЇНЕЦЬ І ГЕРОЙ зараз слова- синоніми у всьому світі.

Ми – згуртована незламна нація, незалежна європейська держава, єдина неподільна Україна, про яку століттями мріяли покоління українців-борців за свободу нашої країни.

Пишаємося неймовірною звитягою і сміливістю українських захисників. Це воістину небачений героїзм, який проявляють українці, захищаючи Вітчизну. Це - і героїчні військові Збройних Сил, і героїчна Територіальна оборона, і героїчні партизани та вражаючі уяву героїчні мешканці усіх регіонів України.

Ми їм безмежно вдячні, хоча це тільки слова щирі.

Учні нашого ліцею мали змогу послухати з перших уст розповіді про події, що розгортаються на сході. Для них було організовано зустріч з колишніми випускниками ліцею, жителями нашого села, які бачили всі реалії війни на свої очі.

Щира подяка їм та низький уклін!  

 

 

 

 

 

Переглядів: 128 | Додав: ВЛшкола | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Червень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Друзі сайту
Всеукраїнська школа онлайн

Відеозаписи уроків для дистанційного навчання

Ужгородська РДА Ужгородська РДА Освіта.ua МОН Нова українська школа ПедПреса Закарпатська ОР Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів