Неділя, 05.05.2024, 07:01Вітаю Вас Гість | RSS
Великолазівський ліцей Баранинської сільської ради
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 328
Форма входу
Головна » 2016 » Червень » 15 » 70-річчя школи
15:34
70-річчя школи

Найкраща пора нашого життя – це шкільні роки. Кожний згадує їх по-різному. А особливо цього року, коли 4 червня 2016 року Великолазівська  загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів відзначила свій 70-річний ювілей.

Сімдесят. Це багато чи мало? Багато, якщо озирнутися на роки, що вже пішли, та на успішних бізнесменів, лікарів, військових, педагогів, будівельників, робітничих, якими стали випускники школи. Мало, якщо подумати про те, скільки ще в стінах школи вчиться та буде вчитися талановитих учнів, таких, що прийшли на сьогоднішнє свято, що з теплотою та сльозами на очах згадують рідну школу, дякують своїм учителям.

На ювілей «храму науки» завітали почесні гості, колишні випускники, ветерани педагогічної праці, батьки учнів. Колектив школи почув у свою адресу не тільки теплі слова поздоровлень, але й отримав подарунки: набір шкільних меблів, картини та інші приємні сюрпризи.

Школа радо вітала своїх гостей.

Розпочалося святкування з освячення пам’ятника Пресвятій Богородиці «Карпатська мадонна»  (авт. Белень М.О.), яке здійснили помічний єпископ, протосинкел Кир Ніл Юрій (Лущак), став. прот. Іван Тидір, протоієр. Василь Русанюк.

Всіх присутніх тепло привітали голова Ужгородської районної державної адміністрації Анатолій Синишин, начальник відділу освіти Ужгородської РДА Маріанна Михайлишина, депутат районної ради Віктор Ледіда,  сільський голова  Лука Шпонтак, який нагородив ветеранів педагогічної праці почесними грамотами за гідне виховання майбутнього нації.

 Зворушливим був виступ Рачкулинець Марти Іванівни, колишньої вчительки школи. Її випуску виповнилося 50 років.

Привітання перепліталися з чудовою концертною програмою, в якій брали участь найталановитіші учні школи та різні колективи: хореографічна студія «Мрія»(кер. Алла Марошан), співачка Віра Сентипал, народний вокальний ансамбль «Арніка»(кер. Леся Дубеко та Софія Рябенко), вокальний ансамбль «Кам’яничанка» (кер. Віктор Степанович Колодій), дует «Рідна пісня» у складі Тетяни та Сергія Раховських і народний ансамбль «Оріховчанка»,інструментальний ансамбль «Рапсодія» (кер. Леся Дубенко), гурт «Касавія», народний вокально-хореографічний колектив «Словенка» (кер. Софія Симочко). Тут було все: і чудові співи,  і запальні танці. Концертні номери змінювали спогади почесних гостей, привітання, враження, урочисті поздоровлення.

Cлід зауважити, що ювілею передувала кропітка робота всього педагогічного складу. Вивчено архіви школи, збиралася інформація про випускників та вчителів різних років.

«Шкільний корабель» Великолазівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів продовжує підкорювати космічні простори знань, і хочеться побажати, щоб на його шляху не було сильних штормів, що чинять перешкоди його руху вперед.

Переглядів: 1581 | Додав: ВЛшкола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Друзі сайту
Всеукраїнська школа онлайн

Відеозаписи уроків для дистанційного навчання

Ужгородська РДА Ужгородська РДА Освіта.ua МОН Нова українська школа ПедПреса Закарпатська ОР Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів