П`ятниця, 19.04.2024, 14:16Вітаю Вас Гість | RSS
Великолазівський ліцей Баранинської сільської ради
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 327
Форма входу
Головна » 2017 » Листопад » 20 » Тиждень безпеки дорожнього руху
20:56
Тиждень безпеки дорожнього руху

Життя – найвища цінність. З кожним роком в країні зростає інтенсивність автомобільного руху, тож всі повинні пам’ятати в першу чергу про безпеку на дорозі: і водії, і пішоходи, і пасажири.

Статистика цифр свідчить, що кількість дітей, які загинули від власної необережності чи безпечності, зростає з кожним роком. І основна причина – незнання правил особистої безпеки, невміння передбачити надзвичайну ситуацію, по можливості, її уникнути, а при необхідності – діяти. Тому так важливо формувати у дітей свідоме розуміння цінності власного життя та здоров’я, виховувати у них свідому, осмислену позицію щодо безпеки життєдіяльності. Великого значення набувають знання правил дорожнього руху та їх дотримання.

З метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому в школі був проведений Тиждень безпеки дорожнього руху.

Головна мета Тижня безпеки дорожнього руху - вчити наших дітей дотримуватись культури поведінки на дорозі, щоб прикра випадковість не стала причиною нещастя.

Увесь тиждень був насичений різноманітними заходами.

Для старшокласників проведено практичний урок «Надання домедичної допомоги під час ДТП» та організовано перегляд документального фільму «Ціна неуваги. Присвячується пішоходам».

Симко О. М., класний керівник 7-а класу, провела виховну годину «Небезпечні та безпечні місця для переходу вулиць».

Молодші школярі мали змогу переглянути мультфільми «Дітям про правила дорожнього руху», «Азбука дорожньої безпеки» (для учнів 1-5 кл.) та взяти участь у конкурсі віршів, ребусів та загадок про дорожній рух.

На учнів середньої ланки очікували мультимедійна вікторина «Знавці правил безпечної поведінки» та міні-диктанти «Правила дорожнього руху» на уроках української мови.

Проте найяскравішим для молодших школярів виявився виступ команди юних інспекторів руху «Інспектор». Учні ознайомили присутніх з правилами дорожнього руху, вчили користуватися ними в різних ситуаціях та розрізняти дорожні знаки.

Тиждень поглибив знання учнів у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань Правил дорожнього руху.

Тож будьте уважними на дорогах!

Переглядів: 463 | Додав: ВЛшкола | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Друзі сайту
Всеукраїнська школа онлайн

Відеозаписи уроків для дистанційного навчання

Ужгородська РДА Ужгородська РДА Освіта.ua МОН Нова українська школа ПедПреса Закарпатська ОР Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів