Субота, 20.04.2024, 13:22Вітаю Вас Гість | RSS
Великолазівський ліцей Баранинської сільської ради
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 328
Форма входу
Головна » 2018 » Жовтень » 8 » «Славимо ім'я Вчителя»
19:11
«Славимо ім'я Вчителя»

Щороку в першу неділю жовтня країна вшановує працю тих, без кого не було б ні столярів, ні будівельників, ні лікарів, ні ніяких інших професій – Вчителя.

Професія вчителя одна з найпочесніших та найвідповідальніших. Можна сказати, що саме вчитель створює майбутнє країни, тому що від його праці багато в чому залежить різнобічність розвитку знань молодого покоління, його переконання, світогляд, моральні якості. Багато хто називає професію вчителя особливим покликанням, і з цим не можна не погодитися.

«Славили Вчителя ім'я» 4 жовтня і у нашому закладі освіти.

День видався дуже насиченим. Розпочався він, вже за звичаєм, із самоврядування. Учні 11-х класів відповідально проводили уроки, а педагоги мали змогу знову відчути себе учнями.

Далі на всіх очікував святковий концерт. Головними учасниками дійства стали учні випускних 11-х класів, які привітали вчителів не тільки теплими словами, а й чудовими презентаціями та відеороликами. Всі класи дарували педагогам тепло та радість з усмішкою на обличчі. Одні співали, інші танцювали, показували смішні сценки, розповідали смішні історії про вчителів, виконували флешмоби.

Атмосфера цього дня вражала своєю теплотою та дружністю. Було багато позитивних емоцій , сміху і сліз радості.

Тож ще раз вітаємо з Днем Вчителя, шановні педагоги! Нехай яскрава Зірка Вашої геніальної особистості продовжує зігрівати серця дітей благодатним теплом мудрості і любові! Будьте такими ж милими, добрими, даруйте всім свої посмішки і позитивний настрій, ведіть своїх учнів до нових незвіданих далей, високих вершин Миру і Добра! Щастя Вам, здоров'я, добробуту та процвітання у всіх справах, успіхів у починаннях та побільше талановитих і вдячних учнів.

Переглядів: 514 | Додав: ВЛшкола | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Друзі сайту
Всеукраїнська школа онлайн

Відеозаписи уроків для дистанційного навчання

Ужгородська РДА Ужгородська РДА Освіта.ua МОН Нова українська школа ПедПреса Закарпатська ОР Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів