Середа, 24.04.2024, 19:29Вітаю Вас Гість | RSS
Великолазівський ліцей Баранинської сільської ради
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 328
Форма входу
Головна » 2017 » Грудень » 27 » Новорічні святкування в школі
18:26
Новорічні святкування в школі

Нови́й рік — свято, яке святкують багато народів відповідно до прийнятого календаря, але новорічне свято – це, без сумніву, довгоочікувана казка для всіх дорослих і дітей.

Останній тиждень першого семестру у нашій школі був напруженим та насиченим різноманітними цікавими й святковими подіями.

Новорічні свята - чарівні. Саме з цього часу ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання.

Святкування розпочалося у вівторок, 19 грудня. Учні 4 класу зі своїм класоводом Мешко В. С. підготували для учнів початкових класів казкову костюмовану постановку до Свята Миколая, де під музичний супровід відбувались казкові дійства. Тут були і казкові звірі, мультяшні Маша та Ведмідь, Двійка, святий Миколай, чортики.

Далі святкували учні середньої ланки. Для них учні 6-б класу підготували «Казку на новий лад». І кого тут тільки не було: янголята й чортенята, Снігова королева та її оленята, Ангела і Демоніка, Новий рік. Учні дуже гарно співали, танцювали. Передувала виступу кропітка робота класного керівника Орос М. Ю. та самих учнів. Вони підготували казкову атмосферу - прикрасили новорічну ялинку, актову залу сніжинками, гірляндами та іграшками. Саме новорічна ялинка – найголовніший атрибут Нового року.

У четвер, 21 грудня, вистава «Новорічна ніч на хуторі біля Диканьки» очікувала на старшокласників. Завдяки чудовій грі наших юних акторів, а також вдало підібраним костюмам всі глядачі поринули на невеличкий хутір Диканьку та мало змогу насолодитися піснями та колядками наших дідів-прадідів, згадати давні дівочі посиденьки з гаданням на судженого. Виступ був дуже гарним і в подарунок актори-аматори отримали гучні оплески всієї глядацької зали.

22 грудня святкували Новий рік учні початкової школи. В цей день у всіх учнів, вчителів та батьків був передсвятковий настрій, відчуття казки та чогось чарівного – новорічного. Учні молодших класів підготували свої новорічні виступи: пісні, танці, інсценізації…. А допомагали їм казкові герої: Снігова баба, Зима, Фея, Снігуронька, Снігова королева, Морозко. Не обійшлося й без Бабусі Ягусі. По закінченню свята Морозко та Снігуронька подарували солодкі подарунки всім учням.

Проведені в школі новорічні свята стали чудовим завершенням навчального семестру, а також сприяли гарному настрою всіх школярів і вчителів у переддень Нового 2018 року.

Переглядів: 552 | Додав: ВЛшкола | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту
Всеукраїнська школа онлайн

Відеозаписи уроків для дистанційного навчання

Ужгородська РДА Ужгородська РДА Освіта.ua МОН Нова українська школа ПедПреса Закарпатська ОР Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів