П`ятниця, 29.03.2024, 10:37Вітаю Вас Гість | RSS
Великолазівський ліцей Баранинської сільської ради
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 327
Форма входу
Головна » 2018 » Травень » 29 » Яскраве свято радості та смутку водночас…
13:31
Яскраве свято радості та смутку водночас…

Подає в ранковій тиші школа
Дзвоника останні позивні...
І на серці терпко, як ніколи:
Ти ще учень й одночасно - ні.

Сьогодні, 25 травня, у Великолазівському закладі загальної середньої освіти особливий день – свято радості та смутку водночас. Адже для одних учнів - це день, коли перед довгоочікуваними літніми канікулами школярі востаннє сіли за парти, а для інших - це ще одна сходинка до вступу у доросле життя.

Шкільні роки — це найсвітліша, найбезтурботніша пора у житті. Іншої такої не буде, бо життя дасть кожному свої уроки, у нього свої закони, свої пороги, через які не кожному переступити, яких не кожному здолати, а школа — це той час, коли все легко, все можливо. Ростуть діти, дорослішають із класу в клас. І от сьогодні яскраве свято Останнього дзвоника сповістило всім присутнім про чергове закінчення навчального року.

Розпочали урочистості із Державного Гімну України, який найгучніше підспівували учні початкової ланки. Після цього хвилиною мовчання віддали шану полеглим Героям за незалежність та цілісність України. А потім підбили підсумки досягнень учнів закладу.

Настанови від вчителів, вітальні промови гостей, побажання батьків, віршики від першачків, танець-вітання від хореографічної студії «Мрія» – так у закладі проводжали своїх випускників. Всі бажали їм бути добрими і порядними людьми, мати велику витримку, мужність, віру і мрію у те, що майбутнє їх життя буде прекрасним, бажали Божого благословення, щедрої долі, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів!

Випускники ж дякували рідній школі та вчителям за усі знання, бажали міцного здоров’я, творчих злетів, терпіння, особистого щастя та зі сльозами на очах запевняли, що так добре їм більше ніде не буде.

Флеш-моб, квіти, посмішки, сльози радості, обійми… Пролунав останній дзвоник… І випускники разом з майбутніми першокласниками вирушили на свій останній шкільний урок, який залишиться у їхній пам'яті надовго.

Попереду ще ЗНО, а далі – доросле життя. Яким буде ваш, випускники, життєвий шлях, залежить від вас самих. Цінуйте кожну мить, робіть все для того, щоб ваша стежина була рівною та без перешкод. Ідіть в життя так легко і сміливо, як повітряні кульки, які ви відпустили в небо. Нехай вони понесуть у незвідане майбутнє часточку ваших мрій - вони обов’язково здійсняться. А знання, отримані в школі, нехай неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків та допоможуть досягти омріяних вершин!

 

Переглядів: 608 | Додав: ВЛшкола | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту
Всеукраїнська школа онлайн

Відеозаписи уроків для дистанційного навчання

Ужгородська РДА Ужгородська РДА Освіта.ua МОН Нова українська школа ПедПреса Закарпатська ОР Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів