П`ятниця, 19.04.2024, 21:01Вітаю Вас Гість | RSS
Великолазівський ліцей Баранинської сільської ради
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 327
Форма входу
Головна » Архів матеріалів

Сьогодні, 22 листопада, в нашу школу, з метою профілактики правопорушень та безпеки дорожнього руху, завітали гості: старший інспектор з особливих доручень Управління забезпечення прав людини Національної поліції України, лейтенант поліції Трильо Тетяна Василівна, головний спеціаліст Управління забезпечення прав людини Національної поліції України Савчин Антон Михайлович, старший інспектор сектору ювенальної превенції управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, капітан поліції Мацецка Лідія Василівна. Вони запропонували школярам переглянули мультфільм «Ти і поліція», а також обговорили у форматі діалогу важливе питання – убезпечення дітей на дорогах.

... Читати далі »

Переглядів: 477 | Додав: ВЛшкола | Дата: 22.11.2017 | Коментарі (0)

Безпека – це життя людини,
Безпека – це наше майбуття.

Найцінніше в людини - це життя. Життя - багатство, дане кожному з нас батьками. І дуже хочеться, щоб воно було красивим і щасливим. Безпека - це турбота про своє здоров’я та життя оточуючих. Щоб розширювати знання учнів про правила безпечної поведінки, відпрацювати навички аналізу ситуації та оцінювання небезпеки щоденного життя, розвивати поняття про відповідальність за власне здоров’я, виховувати почуття відповідальності за свої вчинки, обережність, розсудливість 17 листопада класним керівником 7-а класу Симко О. М. була проведена виховна година «Небезпека вдома та на вулиці. Правила поведінки в побуті». Під час проведення виховної години вчитель використала різноманітні форми і методи роботи, унаочнення. Діти розглядали сюжетні малюнки, брали участь у рольових іграх, розгадували кросворд, вчилися розпізнавати по ... Читати далі »

Переглядів: 1264 | Додав: ВЛшкола | Дата: 22.11.2017 | Коментарі (0)

21 листопада до нашої школи завітали представники Ужгородського районного центру зайнятості – директор Лукач Ю. І., заступник начальника відділу надання соціальних послуг Бута І. П. та старший офіцер відділу добору в Закарпатській області підполковник Крутоус А. І.

Було проведено профорієнтаційний урок «Особистий професійний план та методи його реалізації» на якому учнів ознайомили з правилами вибору професії та ситуацією на ринку праці.

Далі Крутоус А. І. провів із старшокласниками бесіду про прикордонну службу та навчання у Національній академії державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького. Він розповів про переваги навчання у цьому закладі, дав вичерпні відповіді на питання учнів.

... Читати далі »

Переглядів: 467 | Додав: ВЛшкола | Дата: 22.11.2017 | Коментарі (0)

Життя – найвища цінність. З кожним роком в країні зростає інтенсивність автомобільного руху, тож всі повинні пам’ятати в першу чергу про безпеку на дорозі: і водії, і пішоходи, і пасажири.

Статистика цифр свідчить, що кількість дітей, які загинули від власної необережності чи безпечності, зростає з кожним роком. І основна причина – незнання правил особистої безпеки, невміння передбачити надзвичайну ситуацію, по можливості, її уникнути, а при необхідності – діяти. Тому так важливо формувати у дітей свідоме розуміння цінності власного життя та здоров’я, виховувати у них свідому, осмислену позицію щодо безпеки життєдіяльності. Великого значення набувають знання правил дорожнього руху та їх дотримання.

З метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного повод ... Читати далі »

Переглядів: 463 | Додав: ВЛшкола | Дата: 20.11.2017 | Коментарі (0)

9 листопада в гості завітали артисти Закарпатської обласної філармонії.

Майже цілу годину заслужений артист України Олександр Садварі співав для вихованців пісні зі свого репертуару. Діти охоче підтримали виконавця, підспівуючи та вітаючи його оплесками. Радували своїми піснями і танцями й інші артисти філармонії.

Концерт подарував гарний настрій всім присутнім.

 

Переглядів: 483 | Додав: ВЛшкола | Дата: 13.11.2017 | Коментарі (0)

У 2017 році відзначається 500-ріття від початку масштабного духовного відродження, яке назавжди змінило хід історії. Початок Реформації прийнято рахувати від виступу німецького ченця Мартіна Лютера 31 жовтня 1517 року, який у цей день прибив 95 тез до брами собору у Віттенберзі. Інший німецький мислитель Гегель назвав Реформацію: «сенсом історії нового часу».

Реформація – широкий релігійно-суспільний рух, що охопив у ХVI столітті більшість європейських країн. Але це не лише явище, спрямоване на реформування тодішньої церкви. У більш широкому сенсі Реформація – це процес, метою якого було перетворення суспільства через Церкву та оновлення самої Церкви у зв’язку зі змінами світу.

Класними керівниками проведено виховні бесіди на теми «Свобода совісті – свобода, гарантована Конституцією України», «Релігійна толерантність – основа демократичного суспільства», «Християнські моральні цінності – ск ... Читати далі »

Переглядів: 527 | Додав: ВЛшкола | Дата: 06.11.2017 | Коментарі (0)

І знову осінь… І так з року в рік… Вона приходить непомітно. Одного ранку ти прокинешся, виглянеш через вікно, а там краса: синє-синє небо. Багряне листя, сріблясті павутинки бабиного літа.Так, так… А то раптом як задощить, засльозить, як гриби парасольки усюди … І все ж осінь – це чудова пора. Адже недарма їй присвячували свої вірші поети, полотна - великі художники, музику – композитори.А й справді, це пора варта уваги. Яких тільки слів ми не вживаємо, аби описати її красу : «золота осінь», «багрянець осені», «осінні акварелі ». Осінь – це пора, коли збирають урожай, це пора цвітіння найяскравіших квітів.

У нашій школі Свято осені відзначили 19 жовтня. До нього долучилися всі учні, котрі розкрили нам своє особливе ставлення до Осені за допомогою створених композицій та виробів.

Різноманіття квітів, овочів, ... Читати далі »

Переглядів: 552 | Додав: ВЛшкола | Дата: 22.10.2017 | Коментарі (0)

Проблема наступ­ності між початковою ланкою школи та старшою групою дитячого садка завжди була акту­альною і належить до числа найважливіших. Перехід дитини з дитячого садка у школу є важливим етапом її життя, який пов’язаний не лише зі зміною середовища її розвитку, а й із відповідними процесами самоусвідомлення, із зіткненням з новими проблемами, відкриттям у собі нових можливостей тощо.

Тому в своїй роботі ми практикуємо попереднє знайомство вихованців старшої групи з майбутнім учителем, а також ознайомлення педагога з роботою випускної групи, вивчення індивідуальних особливостей дітей, участь у їхніх справах.

У рамках такої співпраці 20 жовтня пройшла зустріч вихованців дитячого садка зі школою, яка радо їх зустріне з нового навчального року. У цей день діти мали змогу оглянути шкільну бібліотеку та музей, а разом з учнями школи відвідали циркову виставу у шкільній актовій залі.

... Читати далі »

Переглядів: 504 | Додав: ВЛшкола | Дата: 21.10.2017 | Коментарі (0)

Адміністрація навчального закладу постійно піклується про подальше навчання і працевлаштування випускників школи. З цією метою у навчальному закладі проводиться різна профорієнтаційна робота, організовуються зустрічі з представниками вищих навчальних закладів, технікумів, коледжів, училищ, спеціалістами з пошуку та підбору працівників, екскурсії на підприємства.

Саме така зустріч з представниками ТОВ «Ядзакі Україна» відбулася 13 жовтня. В ході зустрічі представники підприємства детально розповіли про умови та оплату праці працівників, правила прийому на роботу, освіту, про можливість професійного зростання.

Цікава і змістовна зустріч пройшла у форматі діалогу.

Переглядів: 470 | Додав: ВЛшкола | Дата: 18.10.2017 | Коментарі (0)

Учителем не кожен може бути,
Не кожне серце вміє говорить...
Учитель лише той, хто вміє чути,
Окрилити, навчити і любить.
Тендітну душу ласкою зігріти
І добротою ниву засівать,
Безмежно, щиро цілий світ любити
І дітям усього себе віддать.

Традиційно, в першу неділю жовтня, в Україні відзначають День вчителя.

У кожного з нас в житті було чимало вчителів, втім лише одну-дві людини ми вважаємо своїми наставниками. Їм ми зобов’язані знаннями, характером, вибором справи.

День учителя… Хвилюючий день, якого з нетерпінням чекають і вчителі, і учні – день учнівського самоврядування. Саме в цей день учні можуть відчути себе вчителями і дізнатися, як важко буває вчителю, коли учні зовсім його не слухають і галасують на уроках…

В той же час - відпочити, насолодитися квітами, концертами, доброю поведінкою - все це законно і можливо в цей урочистий день!

Святкови ... Читати далі »

Переглядів: 637 | Додав: ВЛшкола | Дата: 05.10.2017 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 40 41 42 43 44 ... 66 67 »
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
Всеукраїнська школа онлайн

Відеозаписи уроків для дистанційного навчання

Ужгородська РДА Ужгородська РДА Освіта.ua МОН Нова українська школа ПедПреса Закарпатська ОР Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів