Четвер, 25.04.2024, 03:21Вітаю Вас Гість | RSS
Великолазівський ліцей Баранинської сільської ради
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 328
Форма входу
Головна » Архів матеріалів

20 квітня 2018 року в учнів 1 класу Великолазівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулося свято Букваря. Свято, на якому дітки попрощалися зі своїм першим підручником.

Це одне з найзворушливіших свят нашого закладу - демонстрація перших досягнень, сміливих кроків та творчих здобутків першокласників. Здавалося б, невеличкий, але дуже важливий крок у їх житті – освоєння Букваря. Кажуть, великий шлях починається з маленького кроку. Відтепер першокласники вміють читати та писати і ніщо не зупинить їх у захоплюючій подорожі Країною Знань!

З яким же нетерпінням першачки чекали цієї події! Так старанно готувалися, вивчали пісні та вірші, готували неймовірні номери! А як же інакше?! Адже на свято завітало стільки гостей! Були тут Маша та Ведмідь, Бабуся Ягуся, ледачий Гриць, нова поліція, і, звісно ж – Буквар.

На святі дітки всім продемонстрували чому навчилися протягом свого першого шкільного року. А як чудово малюки співали пісень, декламували віршів!

... Читати далі »

Переглядів: 443 | Додав: ВЛшкола | Дата: 22.04.2018 | Коментарі (0)

16 квітня з метою просвітницької та природоохоронної діяльності серед учнівської молоді наш заклад відвідала начальник відділу екології ЗОЕНЦ Алла В'ячеславівна Самойлова, котра провела тренінгові заняття з учнями молодших та старших класів, екологічні квести, рухливі ігри на екологічну тематику на свіжому повітрі. Також з метою підвищення рівня екологічного виховання вчителям біології було надано методичну допомогу.

... Читати далі »

Переглядів: 444 | Додав: ВЛшкола | Дата: 22.04.2018 | Коментарі (0)

Міжнародний день визволення в'язнів нацистських концтаборів — пам'ятна дата, що відзначається на честь події, яка мала місце 11 квітня 1945 року. Саме в цей день в’язні Бухенвальда підняли повстання проти нацистів та вибороли свою свободу й отримали шанс на життя.

З метою вшанування пам’яті жертв нацизму, в’язнів «таборів смерті» та привернення уваги учнів до однієї з жахливих сторінок історії Другої світової війни, 16 квітня в нашому закладі пройшли виховні заходи, приурочені до Міжнародного дня визволення в’язнів фашистських таборів.

Відкриту виховну годину «Забути неможливо уроки пам’яті людської» в цей день провела вчитель історії Вейкай О. І.. Вона ознайомила учнів з умовами життя і праці в’язнів концтаборів, розповіла про їх жахливу смерть в газових камерах та печах крематоріїв, пок ... Читати далі »

Переглядів: 400 | Додав: ВЛшкола | Дата: 19.04.2018 | Коментарі (0)

18 квітня у всьому світі відзначається Міжнародний день пам'яток і визначних місць, започаткований з ініціативи Міжнародної ради з питань охорони пам'ятників і визначних місць (ІКОМОС) у 1982 році.

В Україні цей день має назву «День пам'яток історії та культури», із нагоди цього свята, спрямованого на підвищення обізнаності з розмаїттям культурної спадщини та необхідністю її збереження для подальших поколінь у Великолазівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів класним керівником Павлей О.Е. проведено виховну годину для учнів 9-их класів.

Оксана Емерихівна розповіла учням про те, що на сьогодні у Списку Всесвітньої Спадщини ЮНЕСКО від України перебувають кілька об'єктів: Собор святої Софії з прилеглими монастирськими спорудами, Києво-Печерська Лавра, Ансамбль історичного центру Львова, Геодезична дуга Струве, Букові праліси Карпат, Резиденція Буковинських митрополитів.

Учениця 9-а класу Турянчич Наталія розповіла про дві визначні пам’ятки ... Читати далі »

Переглядів: 484 | Додав: ВЛшкола | Дата: 19.04.2018 | Коментарі (0)

Звістка радісна лунає!

Світ Ісуса величає

Великоднім дзвоном, співом,

Чистим серцем – повним віри,

Ясних, добрих сподівань!

Великодніх Вам світань!

Шановні вчителі, учні! Щиро вітаємо всіх зі світлим святом Великодня! Нехай Ваші душі будуть багаті на добро, як святковий стіл, чисті, як Великодній рушник, і веселі, як українські писанки. Хай малинові дзвони Великодня принесуть у Вашу оселю радість, віру, надію ... Читати далі »

Переглядів: 430 | Додав: ВЛшкола | Дата: 06.04.2018 | Коментарі (0)

Весна – пора, яка надихає на створення чогось нового, прекрасного та приносить нам світлий празник Воскресіння Христове. За народними звичаями до Чистого четверга все має бути прибраним, вичищеним, облагородженим. З цією метою учасники навчального процесу навели лад на території школи.

... Читати далі »

Переглядів: 429 | Додав: ВЛшкола | Дата: 06.04.2018 | Коментарі (0)

Не цурайтесь того слова,

Що мати співала,

Як малого сповивала,

З малим розмовляла.

Т.Шевченко

В історії залишаються імена, які з гордістю вимовляє, пам’ятає і шанує все людство. До них належить й ім’я великого українського Кобзаря – Т.Г.Шевченка.

З дитячих літ ми знаємо, що березневі дні – то Шевченкові дні. Адже в цю весняну пору вшановується пам'ять національного генія українського народу.

16 березня у Великолазівському закладі загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів з метою вшанування Кобзаря було проведено шевченківські читання. Учні із захопленням декламували пое ... Читати далі »

Переглядів: 500 | Додав: ВЛшкола | Дата: 26.03.2018 | Коментарі (0)

          

Від 22 лютого 1993 року 22 березня відзначається Всесвітній день водних ресурсів.

Основна ціль його проведення – це інформувати суспільство про важливість охорони і збереження ресурсів прісної води і водних ресурсів в цілому.

Вода – найпоширеніший мінерал на Землі. З найдавніших часів вона вважалася джерелом всякого життя. Забруднення багатьох водних об'єктів суходолу і вод Світового океану досягло на сьогодні небезпечного рівня. Щорічно в океан потрапляє багато отрутохімікатів, пестицидів, нафти, мінеральних добрив, твердих відходів, сміття, пластмас.

З метою інформування учнів закладу про унікальні водні ресурси найбільших річкових басейнів України, привернення уваги до проблем, пов’язаних з водними ресурсами на Землі, а також виховання дбайливого ставлення та раціонального використання води, у Великолазівському закл ... Читати далі »

Переглядів: 501 | Додав: ВЛшкола | Дата: 26.03.2018 | Коментарі (0)

Щорічно, напередодні Великодніх свят проводиться конкурс писанкарства «Воскресни, писанко!», метою якого є залучення дітей до вивчення звичаїв українського народу у сфері декоративного мистецтва, зокрема писанкарства, пробудження у дітей поваги до національної культурної спадщини.

Цьогоріч учні Великолазівського закладу разом зі своїми педагогами активно долучилися до виготовлення писанок, які виконали у різних техніках: традиційна писанка розтопленим воском, «Дряпанка», «Мальованка», «Зернівка», писанка прикрашена бісером, писанка в техніці квілінг, писанка, виготовлена з глини.

Кращі роботи будуть представлені на Четвертому обласному конкурсі «Воскресни, писанко!»

... Читати далі »

Переглядів: 563 | Додав: ВЛшкола | Дата: 20.03.2018 | Коментарі (0)

З метою профорієнтаційної роботи 16 березня 2018 року до Великолазівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів завітали представники Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем’янчука: декан історико-філологічного факультету, кандидат педагогічних наук, доцент Груба Таміла Леонідівна; кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка С. Дем’янчука Яцюрик Алла Олександрівна та керівник консультаційного центру МЕГУ імені С. Дем’янчука в м. Ужгороді Гайдур Мар’яна Василівна. Вони ознайомили одинадцятикласників з умовами вступу до їх закладу освіти та запропонували їм пройти випробування із української мови та літератури у формі ЗНО. Учні мали можливість перевірити свої знання, уміння та навички, переконатися у власних творчих здібностях. Як зазначила Груба Т. Л., усі роботи будуть перевірені фахівцями університету і за тиждень учням буде повідомлено результат.

Гості ... Читати далі »

Переглядів: 585 | Додав: ВЛшкола | Дата: 17.03.2018 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 38 39 40 41 42 ... 67 68 »
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
Всеукраїнська школа онлайн

Відеозаписи уроків для дистанційного навчання

Ужгородська РДА Ужгородська РДА Освіта.ua МОН Нова українська школа ПедПреса Закарпатська ОР Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів