Четвер, 25.04.2024, 09:16Вітаю Вас Гість | RSS
Великолазівський ліцей Баранинської сільської ради
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 328
Форма входу
Головна » Архів матеріалів

25 вересня святкувала чудовий ювілей, 70-річчя, колишній директор, а нині вчитель фізики нашого закладу, Самойлюк Е. В.. Весь педагогічний і учнівський колективи бажають ювілярці міцного здоров'я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх добрих справах. Хай у домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів!

Переглядів: 499 | Додав: ВЛшкола | Дата: 28.09.2018 | Коментарі (0)

Радість, посмішки, щасливі обличчя … 14 вересня 2018 року Лінцівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів святкувала відкриття сучасного волейбольного майданчика із поліуретановим покриттям. Учні нашого закладу на запрошення громадської організації «Національний олімпійський комітет України» теж долучилися до урочистостей.

На майданчику між нашою спортивною командою та командами Лінцівського , Киблярівського, Середнянського закладів було проведено дружні матчі з міні-футболу.

Переглядів: 439 | Додав: ВЛшкола | Дата: 17.09.2018 | Коментарі (0)

Ти лікар і цілитель, Спорт!
Де ти, там недуги безсилі,
Межа можливого – рекорд,
А що під ним – нам все по силі.

Спорт – це сила, грація, краса, наполегливість. Олімпійський рух поширює у світі ідеї здорового способу життя, розвитку фізичної культури та спорту, сприяє налагодженню дружніх стосунків між народами, континентами. Олімпійський вогонь подорожує планетою і запалює в серцях усіх людей світу дух свободи, миру, єдності, дружби та спорту.

Та чи багато ми знаємо про ці видатні змагання? Можливо хтось знає більше, хтось менше, а хтось взагалі нічого. Тому, 6 вересня у нашому закладі пройшов загальношкільний Олімпійський урок, на якому були присутні ті, для кого спорт став невід'ємною частиною життя, а саме: Чундак-Данча Аннамарія – учасниця трьох Зимових Олімпійських ігор зі сноубордингу, Чундак Марина – заслужений тренер України зі сноубордингу, Маріонда Іван ... Читати далі »

Переглядів: 545 | Додав: ВЛшкола | Дата: 10.09.2018 | Коментарі (0)

День знань – особливе свято не лише для школярів, а й для вчителів та батьків. Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою день, важко забути! Завітало це свято і до нашого оновленого закладу. Світлі просторі класи, привітні коридори радо зустріли мешканців країни Знань.

Присутніми на святі були вельмишановні гості: Баранинський сільський голова Юрій Марусяк , його заступник Андрій Когутич, а також начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Баранинської сільської ради Еріка Янович. Гості побажали школярам успіхів у навчальному процесі, щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження!

Урочиста музика, теплі привітання та побажання і від директора закладу Віри Данко теж лунали в сьогоднішній день для учнів.

Особливу увагу на святі було приділено тим, для кого перший дзвоник дійсно пролунав вперше, а це 36 учнів. Депутат обласної ради Мирон Помпель підготував для першокласників чудові подарунки.

Тож, ... Читати далі »

Переглядів: 683 | Додав: ВЛшкола | Дата: 05.09.2018 | Коментарі (0)

21 та 23 серпня на базі Великолазівського ЗЗСО було проведено методоб'єднання вчителів початкової, середньої та старшої школи.

В ході роботи МО відображалась результативність і підсумки методичної роботи за попередній навчальний рік, зокрема стан виконання навчальних програм, рівень і якість навчальних досягнень учнів тощо, затверджено план дій на поточний навчальний рік, основні напрямки його роботи, що випливають із завдань розбудови національної системи освіти. Особливу увагу приділено впровадженню концепції НУШ.

... Читати далі »

Переглядів: 489 | Додав: ВЛшкола | Дата: 29.08.2018 | Коментарі (0)

Помер Левко Лук'яненко - український дисидент і політик часів СРСР, політик та громадський діяч, народний депутат України, письменник.

Він народився 24 серпня 1928 року у с.Хрипівка Чернігівської області. Був співзасновником Української гельсінської групи та співавтором "Акту проголошення незалежності України" від 24 серпня 1991 р., лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка 2016 року.

Це людина, яка все своє життя присвятила служінню Україні, боротьбі за її волю і Незалежність. Справжній Герой України.

Вічна пам'ять і вічна слава! Спочивайте з миром...

Переглядів: 635 | Додав: ВЛшкола | Дата: 10.07.2018 | Коментарі (0)

Цього року, а саме 30 червня, команда нашого закладу взяла участь у відзначенні Дня Дунаю, який проходив у селі Квасово Берегівського району. Це спільний пан-європейський захід, який відзначається щорічно з 2007 року наприкінці червня в 14 країнах басейну річки під егідою Міжнародної комісії з захисту р. Дунай.

Мета заходу – донести важливість охорони довкілля до свідомості громадян. Адже, чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять.

У програмі цьогорічного фесту відбулася Регата пластикових піратів та виставка кораблів, які діти виготовляли із сміття, знайденого у річках та на берегах. Учні також проходили квест «Як стати еколицарем», розмальовували надпис з камінців на дамбі «Ми любимо Боржаву» та отримували монети еко лицарів, зроблені ковалями.

Відтак учні нашого закладу виготовили корабель «Надія», пальму та багато інших цікавих речей зі сміття.

По завершенні фесту команда була нагороджена грамотою ... Читати далі »

Переглядів: 438 | Додав: ВЛшкола | Дата: 10.07.2018 | Коментарі (0)

23 червня 2018 року відбулось хвилююче прощання зі школою – випускний вечір для учнів 11-их класів нашого закладу. Цього дня випускники отримали документ про здобуття загальної середньої освіти - атестат.

Ось і залишилась позаду безтурботна і весела шкільна пора. Попереду у вчорашніх школярів доросле життя зі своїми радощами і труднощами, але шкільні спогади назавжди зостануться найсвітлішими. І, мабуть, для кожного найяскравішою, найприємнішою згадкою залишиться випускний бал.

В цей день вчорашні діти за одну ніч перетворились із звичайних школярів у шикарних леді та елегантних джентльменів. Природа цього дня скорегувала свої плани і вирішила трохи попсувати випускникам свято: на небі то виглядало сонечко, то моросів дощ.

Вчорашніх школярів благословив на нове, доросле життя настоятель храму села.

Зі святом, із успішним закінченням закладу та вступом у доросле життя випускників привітали директор закладу Данко В.С., начальник відділу культури, ... Читати далі »

Переглядів: 612 | Додав: ВЛшкола | Дата: 30.06.2018 | Коментарі (0)

1 червня у Великолазівському ЗЗСО I-IIIст. проведено Олімпійський день . В цей день було проведено спортивні естафети та біг на 1500м для учнів старших класів. Метою змагань стала пропаганда здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, розвитку олімпійського руху , залучення якомога більше юнацтва до занять спортом та змістовного дозвілля. Формування в учнів свідомості щодо необхідності та корисності занять фізичною культурою і спортом. Збагачення учнів знаннями стосовно історії Олімпійських Ігор, видатних спортсменів. Формування уявлення учнів про Олімпійський рух у світі та зокрема в Україні. Розвиток та формування інтересу та позитивного відношення до фізичної культури, спорту олімпійського руху та здорового способу життя. Виховання почуття патріотизму, гордості за Україну.

... Читати далі »

Переглядів: 482 | Додав: ВЛшкола | Дата: 02.06.2018 | Коментарі (0)

Як одна прекрасна мить пролетіли роки навчання в початковій школі. Чотири роки минуло з того часу, як діти вперше несміливо переступили шкільний поріг. За цей час школа стала для них рідною домівкою. Наші четвертокласники подорослішали, отримали ґрунтовні знання і своїми успіхами у навчанні довели, що готові стати п’ятикласниками.

Випусний вечір у 4 класі у формі кіно підготувала вчитель Мешко Вікторія Степанівна. Він пройшов у теплій та веселій атмосфері . Крім офіційної частини з врученням грамот та дипломів, був підготовлений і святковий концерт за участю випускників, які співали пісні, танцювали, розважали глядачів жартами, декламували вірші. Батьки цих талановитих дітей не стояли осторонь: справжнім сюрпризом для всіх присутніх став флеш-моб у виконанні мам, після якого глядачі зрозуміли, у кого вдалися такі талановиті дітлахи.

Родзинкою заходу стали мрії школяриків про доросле майбутнє. Тут звучали бажання стати відомим футболістом, хореографом, депутатом ... Читати далі »

Переглядів: 537 | Додав: ВЛшкола | Дата: 02.06.2018 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 36 37 38 39 40 ... 67 68 »
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
Всеукраїнська школа онлайн

Відеозаписи уроків для дистанційного навчання

Ужгородська РДА Ужгородська РДА Освіта.ua МОН Нова українська школа ПедПреса Закарпатська ОР Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів